MF filtr 455kHz
Moderátor: Moderátoři
MF filtr 455kHz
šířka pásma není nějak kritická, ideálně kolem 10kHz
případně nějakou náhradu za tento filtr s velkým teplotním rozsahem
ruční ladění LC filtrů nepřipadá v úvahu (větší množství kusů)
Na garanci nějaký teploty si hochu budeš muset pořídit TERMOSTAT, na to se keramický filtry moc dobře nehodí... Šišmarjá, Dawe, to se na tobě ten přechod ze školy do zaměstnání tak podepsal, že už po měsíci neumíš pořádně sestylizovat ani dotaz na Bastlírnu? Dyť už píšeš skoro stejný nesmysly, jako Boro, Varok nebo nějakej 3 roky učivo zanedbávající adept závěrečnejch zkoušek na učňáku!!!Davidus píše:Ahoj, sháním nějakího výrobce keramických MF filtrů pro kmitočet 455kHz který je schopen garantovat teplotu - 40°C a nebo aspoň lepší než -20°C....
A kutilmile - nelituju tě
termostat nelze v tomto zařízení z jistých důvodů aplikovat
vubec nechápu tvou reakci
edit
ano v textu jsem měl hrubku, bohužel jsem dost unavený, naspal jsem asi hodinu, pořád něco musím řešit
- Ivan_Ryger
- Bydliště: Jára Cimrman- "Uppsala, Uppsala,... tam jsem taky nebyl"
Nebo magnetostrikční filtry z Tesly, těm by provoz v mrazírnách taky neměl vadit.
Jenže WK 850 01 má střední kmitočet 468 kHz a SK 854 60 frekvenci 465 kHz, asi bych šel do nich, pokud by neprotestoval například syntezátor oscilátorového kmitočtu a měl měnitelný odečet mezifrekvence.
teplo aby byl teplotní spád.To jen na okraj./Pokud jsem se díval tak kdekdo končí s filtry na -20°C.Pokud chce Davidus něco mimo záruku je nutno vybírat.Získat teplotu -40°C bude taky zábavné.
A nebude třeba řešit vlastnosti součástek mimo zaručovaný teplotní rozsah.
Jestli to má makat na baterky, zajímaly by mě napřed vlastnosti těch baterek mimo zaručovaný teplotní rozsah.