Blíží se konec světa, anebo nás "jen" převálcuje islám . . . ?
RUDÝ ÚPLNĚK
Moderátor: Moderátoři
RUDÝ ÚPLNĚK
Blíží se konec světa, anebo nás "jen" převálcuje islám . . . ?
Pred koncom minulého storočia pribúdali proroctvá konca sveta - viazané na dátumy, na mayský kalendát a pod. Ale jedno proroctvo mi v dnešných časoch aktivizuje myseľ = je to proroctvo Nostradama. Nie o konci sveta, ale o červenej pohrome, ktorá príde vraj z oblasti južnej ázie.
Nebudem popisovať jeho proroctvo, lebo každý popis je iný a vôbec = jeho proroctvá sa vždy ukázali "skutočné", až keď sa už stali ......
Jsem vůči těmto věcem jaksi imunní, zatím jsem ani u zásahu neuhořel, neotrávil se, pořád tu prudím.
Nechci být vědma, ale za dveřmi jsou trochu složitější věci než nějaké astronomické úkazy...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
jandu píše:= jeho proroctvá sa vždy ukázali "skutočné", až keď sa už stali ......
Ano, přesně tak. Existuje více proroctví, ale ani jediné se nevyplnilo. Vždycky se jen něco stalo a pár exotů jen hledalo, na co to napasovat. V pondělí na nás poletí poslední ze šesti asteroidů, ale nic se nestane. Stane se něco až v době, kdy o tom nebudeme vědět a naráz. Konec světa není třeba řešit, je nutné řešit každé nové ráno a den, který si máme užít a ne se po ránu rozhlíźet, co má soused lepšího.
Michal22 píše:Honzo, v roce 2012 jsme už podle mayského kalendáře měli umřít. Všichni... ...Nechci být vědma, ale za dveřmi jsou trochu složitější věci než nějaké astronomické úkazy...
Mayský kameník si vzal moc malý kámen a, když zjistil, že se mu na něj už nic nevejde, měl radost z toho, jak archeologům, astronomům a vůbec lidstvu jednou zamotá hlavy.
Pátek třináctého? Nevím, proč by měl být lepší, než kterýkoli jiný den.
Černé kočky mají smůlu, když nepřebíhají silnici nebo koleje dost rychle.
Ano, o pohromy se postarají lidé sami, ale to už jsem tu před necelým půlrokem psal:
Hill 9.4.2015 07:26 píše:Jojo, to už říkala Venuše v čekárně na kožním, když se vedle ní Země škrábala, že chytla Homo sapiens...ZdenekHQ píše:To přejde...
- radioelectrum
Konec světa z toho udělali jako senzaci pseudovědci.
Já mám spíše strach z předpovědí vědců že se oteplí natolik že do roku 2050 tady budeme mít subtropické pásmo. Hladina moří se zvedne o několik metrů a zatopí mnoho přímořských měst. Už se to děje třeba v benátkách. Těm dávají někteří vědci tak 30 let a budovy začnou padat.
U nás se může (vlimem změn mořských proudů) stát že skončíme jako savana kde bude pouze období dešťů na konci léta, jinak bude nesmírné sucho.
Země s toho homo sapiens má horečku, a to je blbé.
- monterjirka
Já mám knížku, která ale byla omezena v podstatě na to, co už se stalo a do budoucnosti jen něco naznačila. Mimo jiné nás má teď někdy čekat velký střet náboženství (zdá se, že něco takového hrozí) a někdy v této době má přestat být problém s energií, má ji být dost...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
- tomasjedno
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Já být ten, co ho má odněkud "seshora" seslat si spíš řeknu, že když jsou jako lidstvo obecně tak hloupí, jak se chovají, tak ať si pomůžou sami a nebudu jim raději ani škodit, ani pomáhat...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]