Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Moje kočka je nějaká neklidná, ale to asi k úplňku patří. Nebo je neklidná kvůli tomu řádnýmu kusu krkovičky, co jsem si před chvílí opepřil a lehce nasolil na půlnoční steak....
Zato hlasité mlácení do okna (je půl hodiny před půlnocí a mám stažený žaluzie) mě zvedlo ze židle, ale to jen jakejsi cizí kocour chytil na okně těžký drbání blech...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Ale jinak tuto noc měsíc opravdu září, venku je krásné stříbrné světlo. Kdyby nebyla už docela zima (aktuálně 8,6°C), tak by se dala realizovat fajn procházka.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...