Dobry klampiar - vyvarenie auta
Moderátor: Moderátoři
Dobry klampiar - vyvarenie auta
Poznate nejakeho dobreho klampiara, co by bol ochotny urobit vyvarenie podbehov (po slovensky, po cesky su to prahy) na aute? Oba su hnile po takmer celej dlzke auta, vzadu je to najhorsie - uz sa tam neda dat ani zdvihak. Ako nahradny diel sa nedaju kupit, takze je nutne to urobit z plechu.
Najlepsie z okolia BA, ale nie je podmienka. Na webe sa neda u nas najst takmer nic. Zaujimave je, ze som nasiel nejake servisy v CR, ktore mali vyslovene uvedene, ze robia aj toto.
Nemam problem kvalitne odvedenu pracu zaplatit.
Vzacna nie je, ale je ich dost malo.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Já to mám k nim do 40km, Ty jsi ale z Bratislavy a je to podstatně větší vzdálenost ale jinak tento servis doporučuji, opravují tam veškeré značky aut dokonce renovují veterány, jsou vybavení na veškeré opravy a hlavně jsou levnější než naše servisy a jsou tam velice vstřícní.
Nemam garaz ani ziadne ine vybavenie, takze sa ani zospodu na auto nepozriem - takze by som bol rad, keby sa na to niekto aspon pozrel poriadne.
Zatial som bol za jednym klampiarom tu v BA - ze na prvy pohlad auto vyzera ako nove, ale ked pozrel na tie prahy, tak povedal, ze je to poriadne hnile. To som vedel aj bez neho. Ale nejako sa mu do toho nechcelo, uz nie je prave najmladsi.
Tlmice boli nedavno menene a mechanik ziadne poznamky k miskam nemal, tak su hadam OK.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Já bych doporučil tohoto pána, jeho syn je autoklempíř a nedělá to úplně špatně. http://www.firmy.cz/detail/12780904-roman-mol-zlin.html
http://www.ebay.de/itm/Schweller-4turig ... 5677d2a76a
v kosiciach by som vedel poradit autoklampiara, ale to je troska dalej od BA
Dej to mladejm klukům na rozbití a sám si kup nový.
- pocitujlasku