eagle
Moderátor: Moderátoři
-
alcoma
eagle
resim 2 problemy
nakreslil jsem tistak v eaglu pomerne slozitej! a predelavat ho to bych se radeji obesil... ¨potrebuju zjistit jestli se nede nejak zmenit vrstva TOP na vrstvu BOTTOM. aby to bylo nä spodni strane.
a dalsi problem! do schematu jsem musel doplnit jsete par soucastek ale plosny spoj je cely hotovy jak tam dostat ty soucastky? nejak se me tam nechteji objevit
diky
- Přílohy
-
[Přípona bmp byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]
Pokud přidáš do schématu součástky a schéma ti koresponduje s plošným spojem(názvy součástek,spojových cest,pouzdra),tak se součástka po vložení do schématu samam přidá do plošného spoje(někam do kraje spoje-nutno zmenšit pohled,aby byla vidět). Jinak na přepínání mezi návrhem desky a schématem je malá ikonka nebo v nabídce FILE-SWITCH TO BOARD/SCHEMATIK.
-
míra22
míra22 píše:úplně jednoduše. Zobrazit jen vrstvu top, všechno označit (vybrat) a dát change layer ( pod tím stranovým klíčel ), nebo edit-change-layer. Zvcolit vrstvu Bottom a na označenou oblast kliknout pravým tlačítkem. Pak už jen zobrazit všechny vrstvy a je to tam.
Mám verzi 4.01 a toto nejde. Musím jeden spoj po druhém. Možná u vyšších verzí označením skupiny lze měnit hladinu všech sect najednou-nevím.