Sháním: oprava PHILIPS DVP 3100V

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Sháním: oprava PHILIPS DVP 3100V

#1 Příspěvek od markoni »

Zdravím
Potřeboval bych opravit tento stroj PHILIPS DVP 3100V nenašel by se opravář ve Zlíně nebo nějaký servis? díky
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
ohryzek36

#2 Příspěvek od ohryzek36 »

Nejbliží servis na Philips je v Otrokovicích - TELES. Nevím ale jak u nich vychází oprava cenově, tak jim můžeš zkusit předběžně napsat - formulář na dotazy mají na stránkách.
p32

#3 Příspěvek od p32 »

A co s tím jako máš?
markoni
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od markoni »

Co s tím mám? poslední dobou se v mechanice pro video kazetu ozývaly pazvuky ale šlo to ale včera přestala fungovat úplně to znamená nejde vysunout kazeta převíjet paska prostě nic, ještě jsem si všiml že symbol na display který ukazuje že je tam kazeta nesvítí.Část DVD přehrávače je bez problémů.Za dobu kterou to kombo mám nevím to přesně asi 5 let nebylo ani jednou v servisu ani pro promazaní mechaniky které se má po určité době provádět což si plně uvědomuji má chyba :oops: ale u mně je ta potíž že jsem invalida a někoho shánět aby mě to odvezl to je potíž.Chystám se zavolat do servisu na co se mám nachystat respektive na jakou částku? díky
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
starecd

#5 Příspěvek od starecd »

Já mám 3510 už 6let, video už pravda používám minimálně, pravda je, že už jsem musel opravovat zdroj, jinak zatím bez závad. Předpokládám, že je tam video stejné a je tam opravdu jen to nejnutnější, takže nevydrželo asi některé ozubené kolo.
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“