Návrat z Windows 10 do Windows 7
Moderátor: Moderátoři
Návrat z Windows 10 do Windows 7
Takže to chce vrátit zpátky do sedmiček , ale neví jak. Poradí mi někdo?
Předem děkuji.
- serviceman
A že nejde "internet" znamená co? Že ji nejde Wi-Fi (bezdrát), LAN (drát), nebo snad nějakej USB modem?
Pokud má tu možnost, tedy má přístup k routeru nebo switchi a vlastní LAN káblik, tak se přes něj pravděpodobně k netu připojí. A pak si akorát stáhne od výrobce ovladač k Wi-Fi/USB modem pro W10 a může jet dál.
Samozřejmě to chce znát výrobce a model toho nefunkčního zařízení.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
A kutilmile - nelituju tě
- serviceman
Z pohledu uživatele proto tvrzení M$ prostě pokládám za podvod, protože rozhodně ani zdaleka nemají pro W-X zajištěnou podporu všech zařízení všech výrobců a ani ji nebudou mít, protože prostě docela dost výrobců už ani neexistuje nebo danou oblast výroby periférií opustili a ukončili technickou podporu ovladačů - ano, to jde obejít třeba právě virtuální "mašinou", ale tu si 99% uživatelů jednoduše neumí vytvořit - takže v podstatě jako by tahle možnost ani neexistovala...
A kutilmile - nelituju tě
Dostal se mi do ruky Lenovo Ideapad S10-3 (disk mrtev) a nějak mi to nejde nainstalovat z toho co jsem našel na internetu.
Instalace probíhá, zadám PK pokračuje dále a skončí na "Windows dokončuje instalaci" a v tomto stavu setrvává.
Zkoušel jsem nainstalovat Linux 11.10 po něm upgrade na 12.04 to funguje ale pro původního majitele to není vhodné (těžký neumětel)
- serviceman