Show Leoše Mareše

Aktuality a zprávy z oblasti elektroniky, komunikační a výpočetní techniky, teorie či software

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od ZdenekHQ »

Naposledy upravil(a) ZdenekHQ dne 08 říj 2015, 19:03, celkem upraveno 2 x.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od ZdenekHQ »

Teď jsem narazil na termín "Hipster". Nějaká podoba tam je....

https://cs.wikipedia.org/wiki/Hipster
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
californ

#18 Příspěvek od californ »

Jakmile se objeví ten zoombi Mareš,hned vypínám tv a raději jdu něco bastlit,nebo na net.Nechápu,kdo ho může"žrát",že ho mimochodem tak pohádkově platí.
Mysteri

#19 Příspěvek od Mysteri »

Nemám rád ľudí, ktorí si myslia, že povedali niečo vtipné a hneď sa škeria. To je presne Mareš. To, že rýpe do Slovákov /a hneď sa rehoce, pričom hľadisko je ticho, čo každý moderátor musí pochopiť ako trapas, len ON nie/, chápem, nevadí mi to. Jeho ego totiž zasiahlo jedno manželské stretnutie s jednou slovenskou blonďatou zlatokopkou, z ktorej si robíme prču aj u nás. Je ale chválitebné, že aj v ČR ste už prišli na to, že je to samoľúby blb a PRIMA ho už zrušila. :drinken:
TAKJAN

#20 Příspěvek od TAKJAN »

Nechť zhyne
FERYACT

#21 Příspěvek od FERYACT »

Pánové říkejte si co chcete ale tancovat UMÍ.
EKKAR

#22 Příspěvek od EKKAR »

Mysteri píše:Nemám rád ľudí, ktorí si myslia, že povedali niečo vtipné a hneď sa škeria. To je presne Mareš. To, že rýpe do Slovákov
....
Je ale chválitebné, že aj v ČR ste už prišli na to, že je to samoľúby blb a PRIMA ho už zrušila. :drinken:
Prima ho nezrušila, zrušil ho nadsazenej finanční požadavek jeho producenta za další pokračování Kožichovy "late night show", kterej Prima nehodlala akceptovat - jinak by šaškoval na noční scéně dál ...

A to že ho v tancování lidi natruc vykopli dřív než "Tydýta" Pavláska taky o ledačems vypovídá - nezáleží na tom, jestli umí nebo neumí tancovat, ale lidi ho nemusej právě proto, jak se chová jinde a jindy.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
FERYACT

#23 Příspěvek od FERYACT »

Když jsem se zmínil o taneční Show před koncem roku,je špatné když něčí taneční vystoupení je hodnoceno podle Night Show.Měli bychom si zavést že při krasobruslení nebudou rozhodovat kvalifikovaní rozhodčí ale diváci na stadionu.
weed_smoker

#24 Příspěvek od weed_smoker »

Who dafuq is Leoš Mareš :roll:
Mysteri

#25 Příspěvek od Mysteri »

Je možné, že by ,,pán" Mareš bol ozaj tak ,,vypatlaný", alebo šlo iba o určité ,,promošhow" /alebo ako sa tomu drísta.../ ? : http://www.topky.sk/cl/100313/1527613/R ... mame-pi-u- Ja sa skôr prikláňam k tomu, že ide o určité, v rádiu vopred dohodnuté vysielanie. Ak nie, tak Mareš ja fakt tupé, puberťácke hovädo... :evil:
p32

#26 Příspěvek od p32 »

FERYACT píše:Když jsem se zmínil o taneční Show před koncem roku,je špatné když něčí taneční vystoupení je hodnoceno podle Night Show.Měli bychom si zavést že při krasobruslení nebudou rozhodovat kvalifikovaní rozhodčí ale diváci na stadionu.

Nemel nesmysly, tam šlo jen o to, kterého většího 🤐 vyhodit dříve a samolibej klaun Mareš to vyhrál. :lol:
FERYACT

#27 Příspěvek od FERYACT »

P32.Nauč se číst a nemel nesmysly.Ve svém příspěvku jsem poukazoval jen na fakt že o taneční show mají rozhodovat kvalifikovaní lidé.Měl bys už vědět, že pravda se nedá získat hlasováním.O Marešovi nepadlo slovo.Pleteš si pojem,dojem a průjem.
p32

#28 Příspěvek od p32 »

Takže meleš furt to samé? Nepochopil jsem ale proč to píšeš v přihrádce o velkém Marešovi, když to k němu není (podle tebe). :cry:
FERYACT

#29 Příspěvek od FERYACT »

P32.Nezlob se, pokud v elektrobastlírně se píše o "velkém Marešovi" a ne o elektrice nevidím důvod, proč bych nemohl napsat něco v jeho prospěch.Hlavně nebyl jsem "v přihrádce" jediný.Nejsem člověk STÁDNÝ a názory si vytvářím sám.Vyhýbám se negativním scénářům.
p32

#30 Příspěvek od p32 »

Ale já se vůbec nezlobím a to ani na tebe. Když si přečteš první příspěvek, který je o "Show Leoše Mareše", tak pochopíš snad zbytečně trapnou argumentaci, že umí tančit. V tom ti tady totiž neodporoval snad ani jeden. Mimochodem, nepleť si pojmy s dojmy. Kde vidíš v přihrádce s názvem "Show Leoše Mareše" nárok na příspěvky s připojením 230V? A opravdu si myslíš, že kromě tebe je celý národ blbej, když nepochopil jak Mareš umí tancovat (kromě svého připitomělého kecání) a vyhodil ho ze soutěže?
Odpovědět

Zpět na „Co je nového?“