TESLA Color 343-ovladač
Moderátor: Moderátoři
TESLA Color 343-ovladač
Nevíte prosím někdo označení DO pro TESLA Color 343. Nebo ještě lépe kód pro univerzální DO (např. Laudmann a podobné pouťové zboží). Neumím to bez něj naladit.
Díky Zbyněk
DO
DO
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Re: DO
www.sigmaphon.cz
Zbynek píše:Ahoj.
Děkuji moc za odpovědi. Pouťový ovladač jsem zkoušel, ovládání jde (několik kódů), ale nenašel jsem zatím kód, se kterým by šlo TV naladit. Až mně dojde trpělivost objednám doporučený RC763.![]()
Díky a ahoj. Zb.
Pozeptej se po okoli, zda take nekdo nehoni DO (vetsinou ano) a objedne je. Podelite se o postovne a 175 Kc je jen o chlup vice nez univerzal a mas pokoj
Co mne ale u těchto ovládačů velmi STOLICUJE je skutečnost, že u různých typů Laudmana nesedí označení kódu pro stejný typ TV - tady (například) u typu LM-896 je kód pro jistý typ THOMSONa 185, ale u typu LM-368 je 040. Tady si myslím výrobce udělal velkou chybu, i když to možná bude souviset s jinou verzí firmware... Ale to by byl takový problém jednou očíslovanou tabulku komunikačních protokolů dodržovat? Bohužel, výrobce nám na tuto otázku těžko odpoví, podle vzhledu je skoro na 100% z jihovýchodní Asie a Laudman je jen bílej kůň, co obchoduje...
A kutilmile - nelituju tě