Výběr dotykáče
Moderátor: Moderátoři
Co na to místní znalci? V segmentu do 5 tisíc asi nejvíc paměti a myslím, že mu nic nechybí. Ovšem co ta značka? Servis v Česku je.
Díky
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Edit: LTE asi jen 1800/2600 MHz, 800 MHz nejspíš chybí. Na to že je tam Qualcomm SoC, tak to je pro export do Evropy velká chyba.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- Artaban001
Nabídli:
Lenovo S60, 2/8GB, čtyřjádro, A4.4.4, 2Ah, 4849,-
Lenovo D70, 2/16GB, osmijádro, A4.4.4, 4Ah, 6180,-
Samsung A5, 2/16Gb, čtyřjádro, A ?, 2,3Ah, navíc Glonas, 6730,-
Acer Liquid Jade S, 2/16GB, osmijádro, A ?, 2,3Ah, 5990,-
Huawei P8 life, 2/16GB, osmijádro, A5.0, 2,3Ah, 5600,-
Sony M4 aqua, 2/8GB, osmijádro, A5.0, 2,4Ah, navíc Glonas, 5490,-
Co z toho je nejmenší zlo? Já jsem lehce načatej na D70...
Díky
Nevím jestli ke všemu, co jsem tu už napsal, jsem se zmínil o SoC MediaTek, ale tyhle mi nesmí přes práh.
Dva dny se hraju s LG G3 (pro dceru na vánoce) a k němu mám jen jednu výhradu, trochu divně nastavené automatické podsvětlení. Ono funguje, ale jsem zvyklý na lepší regulaci, než je tahle. Jinak výborný telefon, už jsem ho rootnul, což bude stačit. Launcher od LG vypadá funkčně, ale pár nesmyslů tam bude, protože po najetí zbývá 24GB (z 32GB), jenže i tak je místa dost. Taky mi těch 5,5" sedí do ruky líp než můj 6" Nexus, ale ten bych neměnil.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
MOBILE READY Application !
Řídící jednotka vytápění HC64 a analyzátory sítě PLA34, PLA44 mají implementované speciální webové rozhraní určené pro mobilní zařízení. Vše pracuje i na běžném PC nebo notebooku.
VÝHODY ŘEŠENÍ:
Nemusí se stahovat žádná aplikace podle operačního systému mobilu nebo PC! Vše je již obsaženo přímo v řídící jednotce. Nezabírá se tak žádné místo v paměti mobilu.
Webová aplikace je stále stejná, ať ji používáte v domácnosti nebo ve firmě na různých zařízení s OS Android, iOS, Windows nebo Linux.
Bezpečnost a soukromí. Komunikujete vždy přímo s řídící jednotkou. Nikam jinam se neposílají žádna data o provozu.
Žádné otravné reklamy!
Ovládání regulace funguje i v prohlížeči televize Smart TV (musí podporovat HTML5).
což jsem pochopil, že to funguje v každém prohlížeči. Samozřejmě, že se to musí zobrazit vždy zcela správně, ale u WM10 se dá očekávat podpora od Mozilly atd. a ti celkem drží standard.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA