Civka imobilizeru Skoda 4. generace

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
LucasCZE

Civka imobilizeru Skoda 4. generace

#1 Příspěvek od LucasCZE »

Zdravim. Chtel bych nekde v aute ukryt druhou civku s cipem (kvuli dalkovemu startu), ktera by byla zapojena paralelne k civce na spinacce a pomoci rele bych na ni mohl prepnout. (Takze by samozrejme byla vzdy pripojena jen jedna z civek.) Je to vhodne reseni? A pokud ano, jaka civka by byla pouzitelna? Original stoji temer tisic korun, coz se mi zda prehnane. Sla by nahradit jinou civkou?

O existenci bypass modulu vim, ale zda se mi to jako zbytecne slozite reseni. (Prepnuti na druhou civku se mi zda elegantnejsi.)

Jedna se o Skodu Octavii II modelovy rok 2006.
jiriS
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jiriS »

Vypadá to, že budeš muset zkoušet a měřit.
A dálkové startování- trochu bych měl obavu kvůli bezpečnosti.
Jirka
PixelOrgy

#3 Příspěvek od PixelOrgy »

Navic bych tipl, ze stejne budes muset koupit cely modul prijimace, a propojit to na "digitalni urovni". Pochybuju, ze to bude fungovat, kdyz ke stavajici civce nabastlis 5 metru kabliku s tou druhou...
LucasCZE

#4 Příspěvek od LucasCZE »

Soucasna civka je pripojena na minimalne metr dlouhem kabelu, to bych klidne mohl dodrzet. Teda pokud je na spinacce jen civka a ne nejaky ten modul prijimace. Ale vedou od ni jen 2 vodice a ve schematu je napsane "cteci civka imobilizeru", takze to bude asi jen civka.
PixelOrgy

#5 Příspěvek od PixelOrgy »

Ahaaa, ja mel za to, ze tam je primo modul s civkou, ze kteryho jde neco jako Vcc, GND a data...
LucasCZE

#6 Příspěvek od LucasCZE »

Nastesti ne. :) Ale neznam jeji parametry. Nejjednodussi by bylo, sehnat ji levne na vrakovisti. To asi zkusim jako prvni... :wink:
LucasCZE

#7 Příspěvek od LucasCZE »

Treba to nekoho bude v budoucnu zajimat... Na vrakovisti jsem koupil civku z jednickove Fabie za 200 Kc (ze dvojkove Octavie nemeli, tak jsem to riskl) a funguje to. Kontrolka nesviti, motor nezhasne, diagnostika nic nehlasi... ;-)
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“