Koupě ojetiny (přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Zavřít mokré do garáže přijde levněji přehodit plachtou za tři stovky, zrezaví to stejně.
Moje doporuceni. Stravil jsem s nim 2.5 roku a naprosto bez problemu. Akorat jsem mel 2.5, ne 3.0 (bohuzel) a manual. Je to 4x4, s 2.5V6 spotreba cca 13l/100km mesto, kolem 7 mimo mesto pri "normalni" jizde.
je to V6 duratec, navic na bloku i hlavach je psano "cosworth engineering".
Nevim jaky je ten automat, nikdy jsem s nim nejel, manual byl vyborny a presny..
Dily jsou celkem v pohode, pasuje na to par veci z mondea, jinak britishparts.co.uk, nebo xtypeparts.com
V otackach krasny zvuk
Vymenil jsem ho jen proto, ze jsem chtel neco trosku vykonejsiho...
- Martin_Fio
V rodině dodávka tranit 2006, dneska samá díra, i když byla několikrát v dutinách voskovaná, nadruhou stranu nějaká cenově dražší oprava nebyla. Stařičký transporter jezdí tak akorát za drobný spotřební materiál a plechy co jsem někde neškráb jsou pětatřicetileté, auto stojí venku. Manželčina fábka SDi sice nerezne, ale kostice přední nápravy, utržené silentbloky motoru snímač posilovače řízení, převodovka .... prostě kasička a nájezd nicotný.
robo píše:Tak jsem koukal po Lagunach, uz jsem si nejakou 2.2 dci vybral, rok 03...
Ak ti mozem dobre poradit, tak od tohoto auta chod co najdalej, celkovo francuzske auta by som nikomu neodporucal, ale zrovna tuto Lagunu s tymto motorom ani omylom, rovnake problemy ma aj Nissan s tymto motorom, kedze obe automobilky zdielaju spolocne motory - bola tam nejaka chyba od vyroby, nieco podobne, ako novsi koncernovy 2.0TDI motor, kde sa casom posralo olejove cerpadlo a odniesol to motor aj turbo...