Stabilizátor 5V
Moderátor: Moderátoři
Měnič sice dává cca 5V, ale je totálně nestabilní, různě kmitá. Ani nejsem schopen zasynchronizovat škopek, abych viděl průběh. Je to kombinace obdélníku a zatlumeného sin. kmitání (měřeno na katodě diody). Tak přemýšlím kde může být chyba, ale zatím jsem neúspěšný.
Dokázal by mě někdo pokopnout?
Díky
- Přílohy
-
MC34063brd.jpg- (44.48 KiB) Staženo 64 x
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Šampi, já potřebuju vycházet z toho co mám k dispozici, navíc to potřebuju stlačit na co nejmenší rozměry. Tak díky, ale tvůj zamilovaný obvod na řadu nepřijde.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Ale vzhledem k tomu, že parametr Load Reulation je brán pro proud od 50 do 500mA, myslel jsem, že výstupní proud kolem těch 50mA bude v pohodě.
Pokud ne, tak můžeš mě prosím pokopnout, kterým směrem mám jít?
Jinak zatím moc děkuji, už musím pryč, tak pokračování zítra
- forbidden
- Kontaktovat uživatele: