Koupě ojetiny (přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
- Martin_Fio
Takže doufej, že stav km je v pořádku a nečeká tě pravidelné překvapení.
Ten odkaz na spolehlivost aut je dost diskutabilní. Mám sice auto značky umístěné na druhém místě, ale určitě se nedá porovnávat dohromady auta určená pro sever či jih nebo pro Evropu a USA.
Kontrolovano v autorizovanem servisu a tak by to snad melo sedet. Dneska jsem si udelal vyjezd asi 100km. Nechapal jsem ze mam pri petce a rychlosti 100km otacky neco malo pres 2000tisice. Lancia Kappa 2l benzin ma 🤐 rozlozene prevody. pri stovce jsem byl tusim na cca 3200. Tam mela byt 6 ale nebyla. Na druhou stranu ta 5 dokazala slusne tahnout ale jet 130 tak rafika otackomeru sla pomalu za roh
Myslíš si že máš fofdíka - a přitom máš Mazdu... To je právě to co dělá globalizaci globalizací - Mazda 121 se prodávala i pod názvem Ford Fiesta - shodou náhod jistou dobu stávaly před sousedním panelákem dvě - jedna s modrým oválkem Ford na čenichu, druhá se stylizovaným "emkem" tamtéž a jejich majitelé se celou dobu dohadovali, kdo má originál. Je to přitom to samý, co "trojčata" TPCA z Kolína ("stosedma Pažout" & "Já(už)du" vod Tojóty & "céjedna citrón")... Podobně na tom byly i další Fordy, například Ford Probe, "pickupy" RAM a další... Většina z nich má určitý konstrukční skupiny přímo převzatý z Mazdy nebo Toyoty.Mysteri píše:... Ja mám Fiestu /TAKJAN, si ma nasral s tým vlakom.../ r.v. 1996, 150tkm, 1,3ku,a tiež v pohode. Lacné náhr. diely, spoľahlivé, keď mi pred dvoma rokmi občas kolísali otáčky pri voľnobehu, čo je vždy u každého auta alchýmia, vymenili mi v servise radšej všetky čidlá v celkovej hodnoe 31€ + 25€ práca a od vtedy O.K. FORDY mimochodom majú najlepšie cenené podvozky a riadenie /sú použité aj v Mazdách/. Z toho presného riadenia bol vždy unesený každý,...
A kutilmile - nelituju tě
- tatramacek
- kewin
- Kontaktovat uživatele:
a čim jednoduši tim lepši...
Jinak, ten známý s proklínanou Lagunou, je z Dolan ...
1.9dci, při pravidelné údržbě +/- bez potíží. Nijak nevybočuje.
Na 2.0 8V od renaultu nedám dopustit. 450k bez větších potíží, jen olej. To dá ale přece každá stará atmosféra.
Prostě důležité je pravidelná údržba.
btw. 2.0dci patří mezi špičku mezi naftovými motory.