Acer Aspire 5670 podivna carka v obraze a dalsi problemy.

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

Acer Aspire 5670 podivna carka v obraze a dalsi problemy.

#1 Příspěvek od robo »

Problikava me pripblizne na stejnem miste na obraze carka, spise kmita. Na obrazku sejmutym fotakem to neni uplne presne. Kdyz udelam screen monitoru tak to taky nevidim. Test lcd tak na barvy tak nic neni videt ona carka. Na nekterych webech videt je na jinych ne. Pokud zmensim okno FF prohlizece a najedu s nim na ono misto tak to tam neni. Hodim normalni velikost a je tam. Pokud jen o kousek posunu stranku dolu tak to zmizne. Nevite nekdo kde se to bere ? Dekuji

Windows 7. 32b, grafika ATI MOBILITY Radeon X1600 [Acer]
Přílohy
20151030_110216_HDR_1920x1080.jpg
(295.45 KiB) Staženo 137 x
Naposledy upravil(a) robo dne 06 lis 2015, 17:12, celkem upraveno 1 x.
Michal22

#2 Příspěvek od Michal22 »

Já si myslím, že je to problém budiče LCD. Proto to nemůže být na printscreenu a taky se to mění podle zobrazené barvy, podle rozlišení atp.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
robo

#3 Příspěvek od robo »

Jeste mam problem s sd kartou. Ovladac CardRdr_TI_v.1.0.1.19_Vistax86 jsem nainstaloval na win 7, 32B ale po vlozen sd karty, urcite funkcni, notebook nereaguje. V systemu je krome ovladacu k BT vse v poradku. Nevim zda neni ctecka v .... SD karta je 8GB a to by mohl byt problem. Ale ze notas nereaguje vubec na vlozenou kartu tak to asi s SDHC formatem nema co docineni. Prosim o radu a dekuji.
keemo

#4 Příspěvek od keemo »

Spravce zařízení říká co?
robo

#5 Příspěvek od robo »

Ze je potiz u BT , vyskakalo tam Preiferni zarizeni bluetooth. Po sparovani s mobilem, nemam ovladac a ani to neni potreba. Jinak ok.
robo

#6 Příspěvek od robo »

Nasel jsem 16MB sd kartu Panasonic. Po zasunuti do ctecky se ozval zvuk noveho HW a po chvilce jsem mel pristup k obsahu karty. Az se me tady ukaze zase ta 8GB karta tak uvidim co na to notas. Ale predtim jsem ani zvuk neslysel. Pokud by 8GB karta byla moc, existuje nejaka uprava jak rozchodit vetsi sd karty ? Ctecku do usb portu si necham az kdyz vsechno selze. Dekuji
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Nainstaluj si novy driver na tu citacku kariet. Akurat na webe Aceru ju nenajdes.

Od tejto verzie vraj funguje SDHC:
http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/publ ... ob_58364_1
Toto je este novsia (aj 64-bit):
http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/publ ... ob_70996_1
Celeron

#8 Příspěvek od Celeron »

Asi to bude podobnej problém jako u navigací TomTom. Původní boot loader uměl jen SD karty do 4GB, pro SDHC karty od 2GB výše se musel nevratně přehrát boot loader jinou vyšší verzí. Ten boot loader je vlastně něco jako základní FW s ovladačema.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
rnbw

#9 Příspěvek od rnbw »

Tieto radice funguju ako interface k SD karte - nemaju vlastny FW, prikazy pre kartu generuje SW (driver). V Linuxe by tam chodili aj SDXC karty.

Ale zakladny princip je rovnaky ako u TomTomu - SDHC karty pouzivaju ine prikazy (ine adresovanie), takze musi byt v SW/FW podpora.
robo

#10 Příspěvek od robo »

To rnbw: Pouzil jsem ten druhy link a funguje 32GB UHS I karta. Dekuji a jeste jednou dekuji. Mas u me :drink:
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“