Philips 26PFL3405H/12, vadný zdroj
Moderátor: Moderátoři
Philips 26PFL3405H/12, vadný zdroj
Zdroj 715G3924
Zdravím všechny.Tento zdroj byl poškozen bleskem.Pomocný zdroj je OK.Abych se ujistil že není poškozeno něco víc,připojil jsem externí napětí 12 a 24V-televize se rozjela.V hlavním zdroji krom vykonového tranzistoru a pár jiných součástek je vadný IO LD7576AGR ,který nemůžu nikde sehnat.Prosím o pomoc,kde by se dal IO sehnat ,nebo můžu jej nahradit LD7575PS?(AME).Neví někdo kde sehnat celý zdroj,nebo nabídněte někdo.
Děkují za každou odpověď.
Pro biker77.Podivám se na to.
Děkují za pomoc.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
riki píše:....Před dvaceti lety bych do toho šel,dnes si to nemůžu dovolit...
Jestli myslíš finančně, tak to jsi na velkém omylu. V tom odkazu, co jsem ti sem dával máš deset kusů za necelých 6$, tj. 150,-kč včetně dopravy. Zaregistruješ se a zaplatíš běžnou platební kartou. Banka ti příslušnou částku strhne z účtu v korunách podle aktuáního kurzu.
Pokud neumíš anglicky, použij translátor.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
jezevec píše:Pokud neumíš anglicky, použij translátor.
A nebo si můžeš na Aliexpress-u prostě zvolit jazyk kterému rozumíš.
Já jsem také neměl důvěru takto objednávat ale Aliexpress to má ošetřené dobře a v případě že se vyskytne nějaký prodejce-podvodník, tak jej zablokují a peníze Ti vrátí nazpět na účet.
A konečně ty ceny jsou tam velice příznivé. Já osobně jsem si nejdříve o nakupování na Aliexpress-u přečetl pár článků a pak jsem do toho šel. Poprvé jsem tam svému synovi objednával displej do autorádia, použil jeho platební kartu neboť já nemám a pro těch pár nákupů se mi jí neoplatí zřizovat. Peníze mu dám na ruku a je spokojenost na obou stranách, já pomohu jemu on zase mi a tak to má být.