Užívať takýto liek ,či nie.
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- tiktak1953
ZdenekHQ píše:"Bušení srdce" se objevuje spíš při nízkým tlaku, navíc je to problém spíš pro psychiatra (to myslím opravdu v dobrým), aby našel příčinu. Většinou za tím stojí nějaký potlačený stres a jedná se o psychosomatickou poruchu.
Stresu ja mam niekedy zo susedovcami viac nez dost!Keby to bolo tym ,tak uz som tu neni!
Že bys měl "nedostatek slivovice ve sklepě" si nemyslím, když tam u vás máte tolik ovoce.
Taky lekváre máš a hezký dům vlastnoručně udržovaný.
Teď ještě děti, jestli máš hodné.
A na tu živnost bych se vyprd.
(V mém případě by fyzická zdatnost jako v 18 nebyla žádná výhra, ani tenkrát to za moc nestálo.)
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
- tiktak1953
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- tiktak1953
Ked som povedal doktorovi ze neznasam doktorov,tie svinstva ,tak mi povedal ,ze ani oni takych pacientov!Ja ,ci verite ci nie ,som lieky skoro nikdy nebral aj ked som bol vypisany.Hrorucky som mal malokedy aj ked som bol slaby.Na kasel mam svoj osvedceny vlastny recept.toto mi vzdy pomohlo.Lahnut si pod perinu ,dychat ten teply vzduch na pol az hodinu,snazit sa co najpomalsie dychat a mate po kasli!!!! Sem tam vykuknut spod periny!Mozet byt aj spoteny,vtedy prezliect.Pit je dovolene!Takto som sa zbavil kasla skoro na veky!!!Neviem co to je!Na bolest hrdla pouzivajte jedine TantumVerde alebo kloktat trochu v slanej vode hned ako mate problem.Aj s hrdlom som mal obrovske caste problemy ak som sa napil bublinkavu malinovku,studeneho,bral som CalciumCelaskom injekcie az dovtedy ,ako mi jedna doktorka predpisala ten TantumV...!!! Ziadne ine ako Neoangin nepomozu ,toto bol,je zazracny liek ale ze je drahy,kloktam slanu vodu asi minutu.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Doktorka mě kdysi napsala prášky na tlak, i když jsem jí říkal, že mám syndrom bílého pláště a že se jí jen bojím. Ona totiž pár mých kámošů už (nejspíš zbytečně) pohřbila.
Mě při výšce téměř 190cm po nich spadl tlak na 90/55. Nebyl jsem schopnej ani sejít ze schodů. Snědl jsem 3 tablety a zahodil jsem to.
Přesto bušení srdce znám.
- tiktak1953
Napríklad chrípka. Kedysi som skúšal na ňu rôzne lieky, klasické, z reklamy, alebo kto čo doporučoval, čo je vraj zaručené. Pomohlo to asi tak, že nijak. Liečenie trvalo dva týždne, za taký čas prejde chrípka aj sama. Teraz liečim chrípku bez liekov, zaliezť do postele, zakryť sa perinou a vankúšmi že trčí len nos, a takto sa potiť. Tiež piť stále vodu, 2 litrová fľaša vedľa postele, a pije sa koľko sa vládze, každú pol hodinu. Tým sa časť bacilov vyplaví, o zvyšok sa postará imunita aktivovaná vyššou teplotou. Vyliečené do týždňa, a bez liekov.
Pre zdravý život je celkovo potrebné veľa chodiť, aj 8 km denne. Samozrejme pitný režim k tomu. Poznám ľudí ktorý veľa chodia a stále sú zdraví aj napriek vysokému veku.
Zmysel ma liecit vazne bakterialne infekcie (angina, zapal pluc a pod.), na ktore su antibiotika.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele: