Tester na drogy (přesunuto)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
samponek

Tester na drogy (přesunuto)

#1 Příspěvek od samponek »

Jel jsem ve dvě ráno, nikde nikdo a trochu rychleji než 50 a zastavili mě, dali dýchnout a pak jakýsi polštářek na jazyk. Obojí samozřejmě negativní. Pak mě ukázali takový přístroj, vypadalo to jako kávovar, prý taky na drogy. Jak to funguje ? :?:
Přílohy
přístroj na drogy.jpg
(8.52 KiB) Staženo 141 x
Zaky

#2 Příspěvek od Zaky »

Je to Drager DrugTest5000, tady si počti: http://cbuadlitip4.tripod.com/sitebuild ... -01-mb.pdf Problém je hlavně ukrutně drahý spotřebák, tedy vzorkovač.
Celeron

#3 Příspěvek od Celeron »

Asis Šampón vypadal v ty 2 hodiny hodně sjetej, když do tebe investovali "lízátko". :lol: :lol: :lol:
Kolik tě ta 50-ka stála škvarků a bodů?
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
samponek

#4 Příspěvek od samponek »

Poté co zjistili, že nejsu opilej ani sjetej, vyřešeno domluvou. V dědině za městem byla zábava a čekali na pijany. :)
monterjirka

#5 Příspěvek od monterjirka »

samponek píše:... V dědině za městem byla zábava a čekali na pijany. :)

Dovolím si tvrdit, že se hlídka dopustila spáchání trestného činu nadržování podle §366 trestního zákoníku!
Nemyslím ve vztahu k tobě.
A není jediná, dopouštějí se toho i další hlídky, naposledy u nás v pátek na 1/26 :smash:
Michal22

#6 Příspěvek od Michal22 »

Já myslím, že některej z policajtů omylem zabloudil na Bastlirnu, přečetl si příspěvky od Šamponka, proto se rozhodli na něj počkat. Na nikoho jiného. A protože (i přes tu jistotu, co získali po čtení těch příspěvků) proběhl test negativně, ještě teď ti policisté kroutí hlavou a nechápou to. Tak se nedivím, že ani neřešili tu rychlost. Možná na to i zapomněli...
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Celeron

#7 Příspěvek od Celeron »

Dnes jsem zjistil, že v poledne někdo nacpal před můj a sousedův vjezd Hjůndaj I20. Potřeboval jsem v 15 hodin nutně vyjet a tak jsem nejdřív zkusil měšťáky a protože nemaj nasmlouvanej odtah tak stáťáky. Přijeli celkem rychle, zjistili komu to patří a kupodivu sehnali majitelku na mobilu.
To mě docela překvapilo, to maj v databázi SPZ taky mobilní čísla? 8O
Přijel polda, kterýmu jsem kdysi něco dělal, tak jsme pokecali a vzpoměl jsem si na Šampónův tester. To lízátko s vodičkou na identifikaci asi 6 druhů drog stojí kolem 500,- Náůstek na Draeger alkoholtester jen 4,-
Jo paní přišla, vyvážela svoji dcerunku na prodlouženou v místní sokolovně vzdálený asi 350 metrů. Na dotaz policajta jestli si je vědomá přestupku tak odpověděla že ne, protože prší a ti lidé stejně nikam nepojedou. Nojo, chápu, uvést dcerunku do společnosti aby se dobře provdala bylo vždy na vesnici ze všeho nejdůležitější. Zářný případ čím ženská myslí. Dostala flastr jen 500,-
8O
Jirka

TAKJAN

#8 Příspěvek od TAKJAN »

To nebyl poblíž poblíž traktor nebo aspoň ofroud?
Hydrawerk

#9 Příspěvek od Hydrawerk »

Nevím, policajti hrozně rádi řeší špatný parkování (příp. provádějí jakékoliv kárání neagresivních lidí), asi jsou na to zařízení a mají různé databáze.
Celeron

#10 Příspěvek od Celeron »

TAKJAN píše:To nebyl poblíž poblíž traktor nebo aspoň ofroud?

Nebyl. My jsme už přelom mezi vesnicí a městem, na dvorcích už traktory ani ve stáji hovězí hovada nemáme. :) Zkusil jsem ho vypajsrovat přes nárazník a deku trámkem ale nešlo s tím hnout, paní zatáhla brzdu a nechala zařadíno :roll:
Jirka

monterjirka

#11 Příspěvek od monterjirka »

Hydrawerk píše:Nevím, policajti hrozně rádi řeší špatný parkování ...

Zákon 361/2000 Sb. o provozu na pozemních komunikacích, myslím že to je §27, bod n - řidič nesmí zastavit a stát tam, kde se vjíždí na pozemní komunikaci.
Nekonečný seznam kolik lidí tohle buď nezná, nebo úmyslně ignoruje!

Jak se asi může za jízdy zachovat někdo, kdo udělá takovou škodolibost, že druhému postaví auto před vrata, přestože je jinde 3 (_._) místa?
Yarda1

#12 Příspěvek od Yarda1 »

Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od ZdenekHQ »

Jestli měl Šampionek na krku řetěz z "upilovaných" kádéček a vedle sebe ještě horkou flexku, vůbec se tomu "lízátku" nedivím... :D
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
EKKAR

#14 Příspěvek od EKKAR »

Co flexu, za sedačkou se mu ještě dejmalo ze švajcu .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jinak taky jsem jednou "lízal", ale to už je nějakej roček a nestrkali to do žádný mašinky, ale vypadalo to spíš jako takovej placatější "uchošťour" = vatová tyčinka, to se strčilo pod jazyk aby se do vatičky nasákly sliny - a pak se to vstrčilo do malinkýho jakoby zipovýho pytlíčku s nějakým reakčním roztokem a promačkalo, aby se sliny promíchaly s tím roztokem - ten se zbarvil. Podle intenzity zbarvení se pak usuzovalo na druh a množství fetu ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
monterjirka

#15 Příspěvek od monterjirka »

ZdenekHQ píše:Jestli měl Šampionek na krku řetěz z "upilovaných" kádéček ...

Měj jsem kdysi jako přívěšek na klíče KU601 s upilovanýma nožičkama...

Kdo to nezažil, možná to bude považovat za nadsázku.
Nám policajti (tenkrát příslušníci VB) brali odpory!

Nosili jsme na bundě nebo vestě napíchané odpory:
černý znamenal odpor k c...
červený odpor k "rudé straně"
zelený odpor k vojně (a také VB)
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“