Koupím klávesnici k notebooku Toshiba Tecra A9

Přístroje, součástky, náhradní díly. Náhrady součástek, kompatibilita apod.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
xxxe

Koupím klávesnici k notebooku Toshiba Tecra A9

#1 Příspěvek od xxxe »

Koupím uvedenou funkční klávku jestli někdo máte.Moje byla politá a nejde pravá strana kolem entru.
Díky.
Přílohy
P1040978.jpg
(126.7 KiB) Staženo 93 x
samponek

#2 Příspěvek od samponek »

Je to jenom zalepené a nedoléhá, tlačítka na postižené straně nemají kontakt na těch meandrech, jestli se toho nebojíš, vykoupej to v lavoru se slabým roztokem NaOH ( krtek) a propláchni vodou a nech vysušit.
Vyhryzaný tlačítka nemáš, mechanicky to podle obrázku vypadá soudržně.

Zároveň se tím odstraní nemoci zalezlé v tlačítkách a celkově dekontaminuje.

Postoupil si na vyšší level, klávesnici máš z notebooku vymontovanou, stejně postižené notebooky koupu tak jak jsou, celý a potom je nechám měsíc ležet ( bez baterky )

Na sběrňáku stejně do všeho naprší voda a bahno a tak už je jedno kdo do toho co nalil předtím, v lavoru se všechno vyplaví.
Artaban001

#3 Příspěvek od Artaban001 »

pokud se nezadaří sehnat ojetá, nebo z druhé ruky, zkus na www.ribbon.cz což je autorizovaný servis TOSHIBA notebooku.
xxxe

#4 Příspěvek od xxxe »

Já ho takhle dostal na díly.Asi je to už dost dlouho co ho někdo polil a vodivé cestičky na folii budou vyžraný,proto to zřejmě nemaká.
Už jsem to jednou taky na jednom dělal tak že jsem tu klávku rozebral ale bylo to k ničemu protože se spoje vypaří oxidací.
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Presne tak, ked sa tam vlhkost drzi, tak tie spoje uhniju a klavesnica sa musi vymenit.

Na eBay si hladal? Zatial som tam zohnal vsetky klavesnice, co som potreboval. Akurat nemali nase rozlozenie klaves.
xxxe

#6 Příspěvek od xxxe »

Zatím se ptám jen tady a koukal jsem na aukru pak mrknu na ebay nebo někde jinde.
Odpovědět

Zpět na „Sháňka po přístrojích, součástkách nebo náhradních dílech“