odstranění poskytovatele vyhledávání - vyřešeno

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od jjilek »

rnbw píše:Musis iny vyhladavac oznacit ako vychozi, potom mozes tento odstranit.

Mám jako výchozí prohlížeč Google Chrome a stejně to nejde. :evil:
Naposledy upravil(a) jjilek dne 10 lis 2015, 10:59, celkem upraveno 1 x.
serviceman

#17 Příspěvek od serviceman »

Snad nějaké nedorozumění? Google Chrome je webový klient, nikoliv vyhledávač. Vyhledávač je Google - ten si nastav jako výchozí, a Poisk by pak měl jít odebrat tlačítkem Odebrat vpravo dole. Současně si zaškrtni "Zabránit programům v navrhování změn mého výchozího poskytovatele hledání".
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od jjilek »

To jsem dělal jako první akci, ale bez efektu. Viz obrázek v úvodním dotazu.
serviceman

#19 Příspěvek od serviceman »

Na tom obrázku máš ale Poisk nastaven jako výchozí. Nelze tedy nastavit výchozí Google?
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od forbidden »

To máš z toho, že používáš IE8, tím si o problémy přímo koleduješ.
Kdysi dávno jsem na toto používal Spybota, ten uměl odstraňovat takovýto nesmysly. Nebo SpywareBlastera. Používal jsem je spolu a dokázali vyřešit skoro vše, ale je to už vážně dlouho.
pepik9

#21 Příspěvek od pepik9 »

Trochu inspirace pro bádání a č.2. Zazálohoval bych si záložky.
Charos

#22 Příspěvek od Charos »

Je to pěknej hajzl, kdysi jsem ho taky chytil do Firefoxu z nějaké ru stránky (také hledání dokumentace). Ve Firefoxu se musel restartovat prohlížeč a hajzlíka smazat, na webu byl návod. V IE to bude podobné.
No a odkazy z IE jdou importovat do Firefoxu snadno.

Tady je přímo soft pro removing - jinak hledej "remove poisk ie"
http://www.yac.mx/en/guides/browser-hijacker-removal/20141023-how-to-remove-poisk-yahdex.ru-from-Internet-Explorer-by-yac-pc-cleaner.html

Remove poisk-yahdex.ru from Internet Explore (IE)

Open Internet Explorer, click on the "gear icon" (Tools for Windows XP users) at the top (far right), then click again on "Internet Options".
In the Internet Options dialog box, click on the Advanced tab, then click on the Reset button.
In the Reset Internet Explorer settings section, check the "Delete personal settings" box, then click on Reset.
When Internet Explorer finishes resetting, click Close in the confirmation dialogue box and then click OK.
Close and open Internet Explorer.
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od jjilek »

pepik9 píše:Trochu inspirace pro bádání a č.2. Zazálohoval bych si záložky.

Gíky, zdá se, že to pomohlo. Záložky jsou zachovány i když jsem si je zálohoval.
forbidden píše:Kdysi dávno jsem na toto používal Spybota, ten uměl odstraňovat takovýto nesmysly. Nebo SpywareBlastera. Používal jsem je spolu a dokázali vyřešit skoro vše, ale je to už vážně dlouho.

Spybot nepomohl.
jandu

#24 Příspěvek od jandu »

Akú domovskú stránku máš nastavenú?
(IIE8-Nástroje-možnosti siete Internet-domovská stránka-použiť prázdnu)
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
EKKAR

#25 Příspěvek od EKKAR »

Já mám takovej pocit, že tahle změna defaultního vyhledávače se musí i v Explodéru odsouhlasit, aby proběhla, tudíž část viny na nežádaný a nežádoucí změně vyhledávače bych viděl i na straně uživatele, že bez zvážení a zvýšený pozornosti odklikává souhlas se vším, co mu na nějaký stránce vyběhne v pop-up okně ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od jjilek »

Nemohu to vyloučit, čajové písmo už je v hlavě poněkud zasunuto do pozadí. Moc na to ale nevěřím, protože bylo zjevně autory fujwaru ošetřeno tak, že jej nebylo možno odstranit a i při změně např. na Google se po restartu IE znovu objevilo. Ale tovární nastavení IE zdá se pomohlo
To: jandu
Protože už dlouho neodebírám papírové noviny a televizní jsou až k večeři, tak mám nastaven seznam. Ten nezůstal zachován, ale bez problémů jej bylo možno trvale vrátit.
Bylo to z téhle adresy: http://cxem.domstroy21.ru/715g1643-2-shema
Všem tady díky za snahu pomoci. J.
p32

#27 Příspěvek od p32 »

To není žádný problém, ale:
Přílohy
disko1.jpg
(18.38 KiB) Staženo 37 x
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“