Poptávám revizi adaptéru k notebooku
Moderátor: Moderátoři
Poptávám revizi adaptéru k notebooku
sháním někoho z Prahy, kdo by mi udělal revizi na napájecí zdroj k notebooku. Doposud nebyl problém, ale nyní zaměstnavatel vyžaduje revizi na každé soukromé zařízení, připojené do zásuvky. A byl by někdo ochoten mi revizi udělat?
Děkuji
- elnovy
- Doporučuje se dohled statného moderátora
Dej sem fotku toho adapteru na co pozaduje revizi ...ať je nějaká sranda
tedy stranu kde jsou údaje o parametrech a CE
Povolání: Vývoj elektroniky+DPS
Zájmy: Programování C++ ,assembler
Ja bych naopak vsadil 20:1 ze zamestnavatel moc valne valne vzdelani v oboru elektro nema, pokud by mel, vyzadoval by to odjakziva.
- Přílohy
-
unnamed.jpg- Na toto chce revizi
- (53.08 KiB) Staženo 118 x
Požadovat revize přinesených soukromých spotřebičů chtějí leckde, a je to dost dobrá ochrana před možnými průšvihy. Např. požár jedné truhlárny na Moravě byl způsoben donesenou soukromou flexou nebo nějakým podobným vercajkem. Pojišťovna se pochopitelně kroutí jako had...
- elnovy
- elnovy
pirat077 píše:Nedoporučuji využívat služby uživatele elnovy
Jeho vyjadřování jsou spíš pohádky než technická realita...
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ic&t=61640
mtajovsky píše:"Zaměstnavatelé jsou povinni vytvářet zaměstnancům pracovní podmínky, které umožňují bezpečný výkon práce ..."
A jak rychlovarná konvice a mikrovlnka umožňuje bezpečný výkon práce? Jedině, aby zaměstnanci na směně neumřeli hlady.
A propo, Arambula, když děláš tu ostrahu, musíš si nosit pendrek, klepeta, baterku a bouchačku svoji vlastní a nebo to zajistil zaměstnavatel.
Taky pamatuju doby, kdy jsem musel přinýst do práce svý měřáky aby bylo čím dělat. Naštěstí mě to vydrželo jen rok a od tý doby už čtvrt století žádnýho zaměstnavatele nemám.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!