AVG a problémy s ním

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

AVG a problémy s ním

#1 Příspěvek od markoni »

Zdravím
Mám AVG Internet Security 2015 a pořád se mi sám od sebe shazuje a vypisuje zprávu kupte si legální kopii.Potřeboval bych typ na kvalitní antivir který je free díky
PvvS
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od PvvS »

Hodne let jsem pouzival AVIRU.
serviceman

#3 Příspěvek od serviceman »

The Best Free Antivirus for 2015. Hloupé je, že je na prvním místě AVG.
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
Mysteri

#4 Příspěvek od Mysteri »

Ja používam AVG Free už osem rokov, každý rok je k dispozicii 2-3 krát plná verzia na 30 dní a zatiaľ o.k. Teraz mám opäť /tento rok tretí krát/ plnú, 30 dňovú verziu a beží v pohode. Jediný problém je, že táto plná verzia mi vždy zlikviduje program YouTube Downloader 8-). Mám 10 ročné PC a Vistu. Nenapísal si, odkiaľ máš to AVG stiahnuté, prípadne, či je to origoš balík. Ja som si Free aktivoval na ich stránke. Ku kvalite antivirov a ich ,,ukážkovým" verziam sa však chovám s odstupom od čias, kedy na úplne novom notebooku som spustil jednorázovku od ESETu a ten mi tam našiel 8 trojanov a kvantum iných vírov a hneď ponúkal svoj produkt... :wink:
TAKJAN

#5 Příspěvek od TAKJAN »

Jo, to dělají všechny "free". Jeden vše smaže, další najde a straší. AVG mi navíc vymítil počítač, všechny jiné anti a podobné potvory vzal jako havěť a pryč.
Philip_Fry

#6 Příspěvek od Philip_Fry »

Bitdefender. Nenáročný, nenápadný a efektivní.
dreamer

#7 Příspěvek od dreamer »

Mysteri píše:Ja používam AVG Free už osem rokov, každý rok je k dispozicii 2-3 krát plná verzia na 30 dní

To určitě ne. AVG FREE je opravdu free. Ale autoři se samozřejmě na něčem snaží vydělávat a proto nutí (a to celkem dost vtíravě) uživateli zdarma novou lepší verzi. Stačí nečíst a jednou kliknout a AVG free je přeinstalováno na zkušební verzi AVG Internet Security na 30 dnů. Když si na to dáš pozor tak je free verze v podstatě napořád.
Mysteri

#8 Příspěvek od Mysteri »

:idea: Teraz neviem, ako si to myslel. Stiahol som si Free a to ako free, oklieštená verzia funguje. 2-3 krát do roka je ale ponuka odskúšať PLNÚ /t.j. NOT FREE.../verziu AVG na 30 dní, keď to akceptujem, nastane preinštalovanie na 30 dní. Keď si nekúpim počas tých 30 dní ich plnú, platenú verziu, prechádzam opäť na Free... Neviem, v čom si nerozumieme... 8O
warp

#9 Příspěvek od warp »

Co máš za WIN? jestli 7 a výše, tak klidně použij MS Essentials security, na většinu stačí a je integrován do OS. K tomu to občas projet např. Malwarebytes. Jinak FREE antiviry jsou v podstatě k ničemu, zdržují a zpomalují, používají se zpravidla jen když je potřeba OS vyčistit od napadení pak pryč.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Habesan »

MSE byl hodnocen v časopise dTest.
Ani nemusím psát jak.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
markoni
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od markoni »

Tak já mám Win8.1 a ten program MSE mám už v systému.Jinak na tom předchozím PC který jsem měl 8 let jsem měl systém WXP a jako antivir jsem používal avast free verzi tuším 4 a žádné problémy s tým nebyly je pravdou že zpočátku jsem měl internet jen za "odměnu' :D a to byl vytáčený přes telefon tím chci říct že nebyl můj PC pořád připojený k netu.
Tak si lámu hlavu co tam dát za antivir který je slušný a za "babku"?
xsc

#12 Příspěvek od xsc »

Pořád tam můžete dát Avast. Sice mi přijde, že je s každou další verzí línější, ale to je asi nemoc všech antivirů i programů obecně.
panet

#13 Příspěvek od panet »

U Avastu jde i

https://www.avast.com/cs-cz/avast-for-business

Nevím rozdíly mezi obyčejným free a business, nicméně teď jsem to pokusně nainstaloval na 20 PC v práci jede to. Jsou to 6 let stará dvoujádra.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“