Z lesa vyletěl dudek, strašlivý pták hodný opovržení vyletěl aby nahnal hříšnému lidu strach!! Opásejte se žíněnou suknicí, vyholte si lysinu a naříkejte a bědujte, neboť se od vás neodvrátil Jehovův planoucí hněv!
Přednášky prof. Kulhánka - vesmír, SI a další
Moderátor: Moderátoři
Mě z toho plyne, že lidi chovali dinosaury také jako domácí zvířata a žili současně.
Jinak tady je ten prof. Kulhánek a další v podstatně lepší kvalitě:
http://slideslive.com/fyzikalnictvrtky/f-201213
Dinosauři ale nepřežili, protože se utopili a taky po potopě nebylo dost trávy.
Genesis7, 1. Potom řekl Hospodin k Noé: Vejdiž ty i všecka čeled tvá do korábu; nebo jsem tě viděl spravedlivého před sebou v národu tomto.
Chybou je brát tyto symboly doslovně.
Ostatně v dalších částech se mj.píše něc v tom smyslu, že dlouhá období lidé nebudu schopní správně porozumět biblickým textům.
(Toho mj.využívají různá náboženská seskupení, malé církve a sekty, které tvrdí, že jejich výklad je ten konečně správný.)
Jirka
Mimochodem, to že fyzika něco není v současnosti schopná vysvětlit, ještě není důkazem stvořitele. Není to tak dávno, co fyzika nedokázala vysvětlit ani blesk, byl tedy blesk důkazem stvořitele? Pro lidi tehdy možná ano, ale fakticky byl jen důkazem naší neznalosti.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
samponek píše:Fyzika dokáže vysvětlit vznik Vesmíru do Planckova času. Od Planckova času do bodu nula je pro mě důkaz Stvořitele.
Bod nula, popř. velký třesk, je jen jakýsi terminus technicus, jakýsi odrazný bod. V podstatě dnešní fyzika netvrdí, že všechno vzniklo v bodě nula, ale mohlo být pokračováním něčeho předtím, co se zhroutilo do onoho bodu.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]