Nordmende Spectra vision 5

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Lukáš

Nordmende Spectra vision 5

#1 Příspěvek od Lukáš »

Nemá někdo schéma k tomuto televizoru? Ten můj je úplně mrtvý (zdroj), ale bez schématu to moc nejde opravit... :cry:
Lukáš

#2 Příspěvek od Lukáš »

Teda ne Spectra vision, ale Spectra dimension :oops:
Dikobraz

#3 Příspěvek od Dikobraz »

O vlákno niž máš odkaz na schémata :zkus
Lukáš

#4 Příspěvek od Lukáš »

nic tam není :smash: .
Tu televizi jsem našel pohozenou u pole v trávě. Byla pěkně na sluníčku... dostali se do ní škvoři a poněkud se tam přemnožili. Škvorů si všimli pavouci -> v televizi tři živí pavouci (jeden měl asi 2 cm a byl pěkně vypasený) a ukrutné množství mrtvých škvorů. Byl to docela humáč, čistit to :barf:
tibi

#6 Příspěvek od tibi »

kondik vidis ak budes chodit aj ty po lukach budes mat viac servisnych zakaziek :D
Lukáš

#7 Příspěvek od Lukáš »

no původně jsem to nechtěl zprovozňovat, ale hodit do sběrného dvora, no vzhledem k tomu, že by se mi malá televize na 12 V docela hodila, bych se o to chtěl pokusit...
meno

#8 Příspěvek od meno »

Ale je to voľajaký neznámy typ :? Vidím že si sa pýtal aj na radim.gzk.cz a tiež to tam nepoznajú. Ale však to nebude mať spínaný zdroj , to by snáť nemal byť až taký problém opraviť.
:D :D :D
Lukáš

#9 Příspěvek od Lukáš »

spínaný asi ne, ale asi tam bude nějaký stabilizátor - ve zdroji je výkonový tranďák přidělaný na velký chladič, mám podezření právě na ten tranďák
meno

#10 Příspěvek od meno »

Lukáš píše:spínaný asi ne, ale asi tam bude nějaký stabilizátor - ve zdroji je výkonový tranďák přidělaný na velký chladič, mám podezření právě na ten tranďák

No tak to snáť nemáš problém ! Multimeter do ruky a ideš :wink:
Lukáš

#11 Příspěvek od Lukáš »

nejdřív si ten mulťas ale musím koupit, protože ten minulý se mi podařilo utoustovat při opravování elektronkového zesíku :wand: :opravar: :lol:
meno

#12 Příspěvek od meno »

:prst: :lol:

No ale ja som už tiež odrovnal niekoľko 830B :wink: Už rovno kupujem vždy jeden do zásoby. :wink:
HiGhLaNdEr
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od HiGhLaNdEr »

mrtvý zdroj, hm a tak nejdříve zakup měřák a pak měř. Třeba je tam jen mrtvý nějaký odpor pro rozběh zdroje.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“