ČT1: Zlatá mládež (1)
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Já nikomu nenutím kus svojeho uzeného, tak ať mi nikdo nenutí 100% mé stravy jen rostlinné. Jak by asi vypadal chov zvířat, kdyby část nebyla určena i k sežrání
Co mě ale sere je, když mi někdo pod nos vypaluje cigarety a neptá se mě, jestli to svinstvo chci taky dýchat. To je bezohlednost.
Kvicala_r píše:Ono by sis to rozmyslel, kdybys měl fakt hlad - pak by z Tebe byl všežravec natotata a dal by sis i kus toho smradlavyho jelena.
Když jsem byl na vojně tak tam s náma byl kluk a povidal že je vegetarián.Vydržel pár dní nežrat a v něděli když byla studená večeře tak se ládoval suchym salámem a povidal že přece nechcípne hlady.Pak už jed normálně to co ostatní,takže maso každej den.
Ten film se jmenoval Alive (1993).
PeteBurns:
Když už máš rád tu zeleninu, což respektuji, není škoda tu energii z kytiček spálit v posilovně?
Nebylo by lepší tu hroudu nějak zrýt, strom zasadit, kosou žnout etc.?
Téměř jako řidič automobilu, co křičí:"já přírodu neničím, já jezdím na biopaliva".
PeteBurns píše:A ked si Lesana taka premudrela, odkial to ty vlastne takto dobre vies?
Asi jsem si o tom něco nastudovala, jak tu pořád doporučuješ.
PeteBurns píše:Dal som dost prikladov, ktore dokonale dokazuju to, ze...
Samozřejmě, všechny tvé (a jen ty tvé) argumenty jsou naprosto dokonalé. Zatímco argumenty ostatních (tupců závislých na mase) jsou jen lži nebo jsou minimálně od věci.
Vidis, Lesana, v tom pripade bude u teba problem hlavne ten, ze privela studujes, hlavne teoreticke dohady a nezmysly, ktore sa nedaju overit ani dokazat, no primalo nieco realne robis pre to, aby si vobec overila, ci mozem mat pravdu alebo nie - no inteligencie mas dufam dost na to, ze si uvedomujes, ze tie moje priklady stacia bohato na to, aby si si bola vedoma toho, ze pravdu mam a maso a zabijanie zvierat clovek k zivotu vobec nepotrebuje, je fuk, co bolo pred tisickami rokov, dnes tiez nebudem chodit s kyjakom v ruke po uliciach a zabijat druhych len preto, ze pred tisickami rokov to bolo normalne
Sendyxi, vtip je dobry, ale som na tom rovnako, tiez sa nestacim divit, ake kvanta ludi su sebecki bezohladni ignoranti aj v 21. storoci
Predátory v přírodě taky nepřesvědčíš, aby přestali lovit a požírat svoji masitou kořist - a i mezi predátorama jsou druhy, který se z lovu jinýho zvířete umějí radovat a bavit se jím - stačí si něco nastudovat o druhu Orcinus Orca.PeteBurns píše:...
Sendyxi, vtip je dobry, ale som na tom rovnako, tiez sa nestacim divit, ake kvanta ludi su sebecki bezohladni ignoranti aj v 21. storociAle vdaka tomu sa aspon nedivim, preco svet vyzera aj po takom obrovskom pokroku ludi tak, ako vyzera, v skutocnosti sa vlastne vobec nic nezmenilo, clovek je casto horsi, ako zvierata, preto tak aj dopadne...
A NEMÍCHEJ DO DEBATY O ŽRÁDLE SVOJE UBOHOUČKÝ KYDY TÝKAJÍCÍ SE DUŠEVNÍCH ZM.RDŮ, VYTVÁŘENEJCH MILITANTNÍMA SKUPINAMA - TI NEZABÍJEJÍ PRO JÍDLO, ALE PRÁVĚ JEN A JEN PRO "HRU" NAZEJVANOU "víra" a její ne/dodržování jima a kýmkoliv jiným - řadíš se sám na úroveň těch vymydlenejch vydlabanců, co si ani neumějí utřít zádel když vyprodukujou kábel ...
Antilopa je taky jen na trávu a jak hezky vypadá. Daleko lépe než tlustý gepard, levhart, sem tam nějaká lvice či vlk. To jsou všechno slabí, nemohoucí, tlustí živočichové, kteří čekají u Kauflandu, až jim někdo dá kousek šunky nebo jiného továrního masového výtvoru, protože by si to neměli jak ulovit a hlavně, trávu jim sežraly ty antilopy.
No, měl jsem o tobě lepší mínění Burnsi, ale vyděláváš si na zvláštním místě. Ještě nedávno to tam bylo nejlepší na světě a teď se kolem tebe pohybují samí mladí mrzáci-masožrouti.
Tak takovej život, tomu se podle nejmenovanýho filmu říká "paní sládková" ...lesana87 píše:Burnsi, .... Je mi tě hluboce líto(na rozdíl od toho prasete, co jsem ho kus ujedla k snídani
).
Občas se mi bude stávat, že se budu chtít najíst mimo civilizaci v nějaké horské chatě, kde bude na výběr guláš, řízek, vaječná omeleta a kynuté knedlíky s borůvkami (ty jsou sice docela nadějné, ale čekám, že v nich bude máslo, mléko a vejce).