ČT1: Zlatá mládež (1)
Moderátor: Moderátoři
vladodyno píše:???
Burnse neřeš, Burns jen kope kolem sebe, aby bylo vidět, že se ještě nezadusil svým vegetariánským plynným odpadem. Mimochodem, býložravci na Zemi jsou největším NETECHNICKÝM PRODUCENTEM skleníkovejch plynů - následujou hned po spalovacích motorech - jejich produkce metanu dosahuje mnoha miliónů tun ročně ...
A kutilmile - nelituju tě
Stuj si za čím chceš, aspoń zbyde víc pro nás, co maso můžemPeteBurns píše:... ja tvrdim iba to, za cim si stojim, ze clovek nema ziadnu potrebu jest maso a kvoli tomu zabijat,
.
.
.
som to zvladol bez jedineho kusku masa, dokonca ani hladny som nebol - to su nepochopitelne a nevysvetlitelne zahady
A kutilmile - nelituju tě
PeteBurns píše:ja tvrdim iba to, za cim si stojim, ze clovek nema ziadnu potrebu jest maso a kvoli tomu zabijat
Ano, to tady tvrdíš jen ty. Žiješ ve svém omylu a já bych ti to nebral, ale člověk nemá potřebu ani létat do kosmu nebo skákat z 10ti poschoďového paneláku s padákem, ale dělá to. Prostě to ber jako fakt, že člověk je všežravec a jako takový si nenechá od tebe diktovat, co smí a co nesmí jíst. Kdyby to maso škodilo, tak by každý za týden chcípnul.
Mimochodem, normální člověk nezabíjí kvůli masu, ale kvůli daleko větším blbostem.
A nejsem z těch, co by jezdil po lese a ty zvířata naháněl. Zabiješ komára/blechu/mola, nebo jsou to pro Tebe taky užiteční tvorové s právem na život? Kde potom určuješ hranici, které zvíře je dostatečně inteligentní na to aby žilo?
Je zbytečné se do ostatních navážet, že nesdílejí Tvůj názor. Taky netvrdím, že jsou vegetariáni/vegani tupci - já je respektuji i když jejich názor na stravu třeba neschvaluji, Zrovna tak neodsuzuju alkoholiky, feťáky a kuřáky - poku si na svoji neřest vydělávají čestným způsobem - nehulí mi pod nos, nedělají výtržnosti a nehážou kolem sebe bordel. Můžu říct, že jsou to lehkomyslní lidé, nevážící si valstního zdraví - ale jsou to nornální lidé nijak nevybočující mimo křivku inteligence v celé generaci.
Takže jez s co cheš, ale nebuď paranoik a nepruď ostatní