PC nenacita osobne nastavenia

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
silio

PC nenacita osobne nastavenia

#1 Příspěvek od silio »

Caute,
nestretol sa niekto s podobnym problemom?Po spusteni pc my vyhodi nejaky problem s pamatou a nenacita osobne nastavenia.Momentalne si menim,len zobrazovanie ponuky START a aj to je po opatovnom spusteni v povodnom stave.Operacna pamat je skontrolovana,ta by nemala robit problem.
Chcem sa spytat,kym zasa (tak nerad),budem musiet preinstalovavat windows.
Este som zabudol,vsetky programy zostali nainstalovane a funkcne,akurat ich treba pracne hladat v program files.
Dakujem
marostv
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od marostv »

nme to ťieš spravilo a nepomohlo ani preinštalovanie win musel som spraviť format a potom už nebol problem :D
silio

#3 Příspěvek od silio »

Tak som to aj myslel,na jednom disku mam len win a nainstalovane programy,musel by som to zformatovat a preinstalovat,ked nebude ine vychodisko.Ale ja si osobne myslim,ze nebude,ze??
Mourek
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Mourek »

otestuj ten HDD nejlépe z DOSu a pokud najdeš vadné sektory, vyhoď ho. A vytvořit nového uživatele nepomůže?? Mě to někdy pomohlo.
Crifodo

#5 Příspěvek od Crifodo »

stalo se mi, že PC při bootování oznamoval chybnou velikost CMOS paměti a pak se nedalo napsat správně heslo. Nakonec jsem zjistil, že na vině byla špatná klávesnice !!!
silio

#6 Příspěvek od silio »

Tak som tom preinstaloval a slape :tanzer:
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“