Nabobtnalá kuchyňská linka z rozpálené pánve
Moderátor: Moderátoři
Nabobtnalá kuchyňská linka z rozpálené pánve
Udělali nám tenhle týden novou kuchyň (tu předchozí spolubydlící omylem zapálila), a dnes když spolubydlící vařila, tak dala na linku rozpálený hrnec nebo pánev. Na lince se objevili dve malé nafoknute bouličky, ale zvlnila se jen ten potah té desky (tapeta). Omlouvám se za terminologii, jsem v tomhle naprostý laik ( u všeho, kde se musí ruce používat, bohužel). Je to normální? Mě jako naprostému amatérovi se to zdá divný, prostě očekávám, že ta linka přesně na takové situace musí být připravena a rozhodně se nezvlní. Doma kde normálně bydlím se mi nic takového za 20 let nestalo. Je tohle na reklamaci? Mě to je celkem jedno, jedna se o kolej, já to neudělal a za půl roku půjdu pryč, ale zajímá mě váš názor.
Děkuji
Jinak tyhle levný desky jsou jen laminovaná dřevotříska (v lepším případě MDF). Potom se dělají z nějakého poloumělého materiálu (snad mramorová moučka spojená epoxidem?), nejdražší jsou z přírodní žuly. No jo no, pocházím z kamenické rodiny...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Povrchová vrstva lamina se dala odklopit a tak jsem puchýř podmazal epoxydem, přelepil průhlednou izolepou a zatížil 10l hrncem s vodou. Po vytvrdnutí jsem obvodovou prasklinu začistil od přeteklého lepidla škrábáním skalpelem "po srsti". V podstatě není k poznání, kde to bylo prasklý a vše je v rovině.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Rozpálená pánev s olejem, který se nakonec vznítí a pipka to zkusí "uhasít" nalitím vody končí zapálením celé kuchyně, protože to stoprocentně nezhasne, stane se totiž pravý opak.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
V Bydžově před cca 40 lety při vypnutí elektriky položila paní na vařič 2kg Camping PB dvouvařič a uvařila oběd. Odpoledne rozvoďáci zapnuli proud, a asi za necelou hodinu exploze, jednopatrovej pár roků starej barák se rozevřely stěny v prvním patře a strop nad prvnim patrem nešel nahoru ale propadl se dolů a ještě narušil strop o patro níž. Celej barák se musel zbourat a postavit znova. Hádejte příčinu.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!