Vyhlašuji soutěž - kdo ví , co se děje nyní na Ukrajině ?
Moderátor: Moderátoři
Vyhlašuji soutěž - kdo ví , co se děje nyní na Ukrajině ?
- radioelectrum
- serviceman
http://www.aktualnikonflikty.eu/viewtopic.php?pid=31140
Zde platí následující rozšíření pravidel:
-příspěvek pouze s odkazem na zdroj
-příspěvek bude pouze v českém nebo slovenském jazyce
-jakékoliv diskuze jsou zakázané, k tomu slouží téma „Ukrajina nad šálkem“ v Kavárně
- vasilceral
Je to zmes domácej a zahraničnej kooperácie. V počiatkoch sa zakladalo na "objavení" obrovských zásob bridlicového plynu na Ukraine, Polsku a severovýchode Slovenska.
Investorovia už vycúvali, ale svoje preinvestované prostriedky nehodlajú len tak nechať ladom. Preto sa zmenil hospodársky prístup, hovorí sa o škodlivosti severnej vetvy plynovodu, vytvárajú sa nové ekonomické a politické tlaky ....
Celeron píše:Až rusáci zavřou plyn přes Ukrainu, ještě budeš moc rád, že tou rourou přes Balt, Německo a Česko k Vám něco doleze.
To si asi myslel nás Slovákov. Ja mám na Ukrajinu cca. 60km. Nebudem predsa kupovať benzín za 1,25€( a to nepíšem o ostatných veciach, čo ti dokážu ušetriť polovičku výplaty). Keby záležalo na mne, tak nech ho zavrú. Ja si vystačím aj bez plynu a elektriky. Hold "gadžo". Bude mi ľúto starších, ktorí si zvykli na kúrenie plynom. To čo sa deje, je len obyčajné vydieranie. Vždy sa plyn "zatvára" keď začne vykurovacia sezóna. Je to smiešne, nielen pre mňa, ale aj pre ľudí v západnej Ukrajine(Užhorod a okolie). Tí tam žijú normálne, ako keby žiaden konflikt na východe nebol. To je len môj názor. Neberme život tak vážne, aj tak z neho nevyviazneme živí.
Pozdravuje Vás Martin