Tak jsem vypracoval postup "Jak na to".
Timekeeper se zasune do starý Teslácký plastovky patice bez noh. Upne se do svěráku frézky a objede kolem dokola z boku X, Y = 2 mm do hloubky Z = 4,5 mm. Pak se vyjezdí frézou začátek od klíče 19 mm a odebere se do vzdálenosti 30 mm, do hloubky zase 4,5 mm. Tím se odfrézuje stará baterka a zůstane kostka s krystalem a žebro s vývody baterky. Surové ale rychlé. Ze žebra se Dremelou vypreparují vývody původní Lionka. Lionka CR1632 se na kyselinu ťukne pájkou z boku + pólu (kalíšek) a na středu - pólu (čepička). Sekunda pájení, Lionka se vůbec neohřála. Původní plus vývod ze spodku švába se připájí na pocínovaný bod z boku Lionky a mínus slabým izolovaným drátem k původnímu vývodu mínus. Lionka se přilepí vteřiňákem aby nedržela jen za plus pól. Večer ještě namaluju a vytisknu krycí vaničky na 3D a pak je přilepím přes, takže to bude krom popisu stejný jak dřív.
Dělal jsem celkem 4 ks, úspěšnost 100%, nastavenej čas jede pouze na Lipolku přesně a paměť drží CRC. Poslední dva timekeepery mi trvaly dohromady 15 minut. Úspora skoro 2200 kaček.

Běžná cena u Thompsonů je kolem 600,- Ty co se prodávaj za míň, maj prošlý baterky.
To danhard: To cos poslal je určitě jinej šváb než M48T02. U něho je baterka nesymetricky úplně dole u pinů 12 a 13, krystal je po délce švába, jinak by se to ani nevešlo. Na piny švábu nejde baterka připojit, na patici výstup Lionky není, pouze má vnitřní propojení "na prcíře". Možná to je Zerropower 48Z02, tam není krystal a baterka by mohla být uprostřed.
Patici pro CT2032 nelze na švába přidat, nevejde se, 15 mm nad deskou je panel klávesnice.
Ani ty Lionky s bodováním z Farnella nejde použít, potřebuju obojí na jedný straně. Možná že by šel jeden pásek přeložit na opačnou stranu ale to co jsem vymyslel funguje.