Schéma nabíječky pro Siemens C55 (přejmenováno, přesunuto)

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Pukis

Schéma nabíječky pro Siemens C55 (přejmenováno, přesunuto)

#1 Příspěvek od Pukis »

Potřeboval bych sehnet schéma nabíječky pro Siemens C55. Je od Delta Electronics INC. Mám u ní zničený SMD kondenzátor C6 a potřebui zjistit jeho hodnotu.
jEti
Kontaktovat uživatele:

Pri akej príležitosti sa ti zničil ak môžem vedieť??

#2 Příspěvek od jEti »

Pri akej príležitosti sa ti zničil ak môžem vedieť?? A v ktorej časti na akom mieste sa nachádza? a ak sa nemýlim mal by tam byť jeden IO, môžeš mi napísať aký to je?
Pukis

#3 Příspěvek od Pukis »

Při rozebírání jsem do něj nechtěně rýpnul. Když umístíš nabíječku vývodním kabelem dolů a kolíky do zásuvky na pravo, tak je C6 v levém horním rohu. Pomohlo ti to? Nevím jak jsem dát foto.
IO tam není žádný jsou tam dva tranzistory z toho jeden SMD (tří pinové pouzdro - snad tranzistor).
jEti
Kontaktovat uživatele:

Ja mám dosť inú

#4 Příspěvek od jEti »

Tak potom tá moja je iná. A čo som mal rozobratú ešte jednu tak tá tam mala jeden IO.. Tak ti nepomôžem, sorry. A to foto môžeš dať ak máš na moj mail a ja ho sem vložím, aspoň dočasne. Nechem im zaberať miesto na uploade tak to hodím na moju stránku a dám link.. vito16@orangemail.sk
Pukis

#5 Příspěvek od Pukis »

Myslím, že Upload je na to přímo určený. Takže nikomu nevadí, že to tu bude zabírat místo. Proto jsem to tam dal pod názvem Siemens_Nabijecka.pdf (přímo pod Uploadem).
Věřím, že mi někdo poradí...
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“