Díky
Sháním hodináře
Moderátor: Moderátoři
Sháním hodináře
Díky
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
V amatérskych podmienkah sme ich preperali v izopropil alkohome a následne premazali hodinárskym olejom (tuším Kuipes či Cuipers).
Nakadah píše:Doporučil bych ti spíše hodit dotaz na chronomag fórum.
Tak jsem na to fórum koukal, jaká je hodinařina věda. Vůbec jsem nepřišel na to, kam se s dotazem zařadit. Caravelle jsem tam sice našel, ale je to asi název řady hodinek americkýho výrobce Bulova. Jenže tohle je od výrobce ze Švícarska. Ani přihlášení se mi nějak nedaří.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- tiktak1953
Ja ked raz za cas robim hodinky ,tak si musim dost zaplatit za cistenie u neakeho znameho hodinara.Ako som tu uz pisal,mam alergiu na čpavok ktorym sa čistia hod.pre to si to nemozem dovolit !!
- tiktak1953
- bohumilfulin
Problem je ten ze krystaly neznackove jsou mizerne kvality a hodinky by mohly jit nepresne. Ale porad. Na stole i na ruce. tak se pozna ze odhad vadne soucastky byl spravny. Kde na kvalitnejsi krystal? ufff. asi bych volil spis nez prodejnu soucastek nejake levne nebo starsi hodinky ktere jdou presne, Nektere hodinky kdysi mely nastavovaci kondenzator kterym se presnost dala v urcitem rozmezi nastavit ale uz se to dlouho nevidel.
Nebo odnest do hodinarstvi. Ale to je o jinych penezich.
- tiktak1953