Displej OPD-Q5621LE-BW
Moderátor: Moderátoři
Displej OPD-Q5621LE-BW
Podrobnosti jsou třebas tady http://www.tme.eu/en/details/opd-q5621l ... -led-corp/
Nějak si říkám, že to nějak musí jít, protože pokud je displej zapojený skutečně podle schématu v DS, tak je celkem nadraka či spíše úplně na ... no nic, nechci používat sprostých slov.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Michal22 píše:No, rozsvítit to jde. V multiplexu přeci není problém řídit každou zvlášť. Jedinou nevýhodou je to, že spolu s dvojtečkou bude svítit i desetinná tečka za druhou pozicí.
Jenže to je to, na co se ptám. Jak je rozsvítit samostatně.
Mne totiž nenapadá, k čemu se takovýto displej dá rozumně použít. Buď potřebuji svítit tečkou nebo dvoutečkou, ale oboje dohromady je k ničemu.
Uznávám, je to namalované v DS, tak mne to mělo trknout před objednáním, ale stejně by mne zajímalo, k čemu to kdo takto může použít. Nevěřím totiž tomu, že výrobce uvažuje tak, že se to přelepí. To mi připadá tak absurdní, že to snad ani není možné
Pokud to cinan delal pro sebe, veril bych ze bude levnejsi nasekat velke mnozstvi univerzalnich displeju nez delat 2 modely v polovicni serii. Zamaznout tecku barvou, prip. ji zakryt tvarem vylisku panelu nestoji nic.
Smelinari z TME toho nekde za pakatel nakoupili vagon a ty z toho ted mas hlavu.
Možná že opravdu počítají s tím, že se v dotyčné aplikaci zatmaví nepotřebné? (v hodinách se zatmaví DP, v měřáku se zatmaví D5 a D6).
Kdyby to oddělili, obnáší to další vývod z pouzdra- třeba se to nevyplatí.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
A pokud výrobce opravdu počítá s tím, že se nepoužívaná část zakryje, tak mne to docela mrzí, protože se mi nelíbí, když se mrhá zdroji více, než je nutné.