Banggood nedodane zbozi, jak reklamovat.
Moderátor: Moderátoři
Banggood nedodane zbozi, jak reklamovat.
Pak se dověděl, že zásilka dorazila jako nedoručitelná zpět k prodejci, tak si ji vyžádal poslat znovu, tentokrát i s podacím číslem, aby ji mohl sledovat.
Jak to dopadne, uvidíme.
Nicméně podobnou zkušenost s poštou jsem měl třikrát za posledních asi 8 let, stížnost pomohla vždy jen na čas. Co jsem potřetí musel čekat o den (nebo o víkend) déle jen na to, až zásilku vyloží z auta na hlavní poště, ačkoli ji včera mohli vyložit u mne, jen zazvonit, i dobírky si nechávám doručovat jen do práce. Tam je pošťáci aspoň rovnou vyloží.
A už vůbec nejradši si pro zboží dojedu osobně, případně, jestli se něčeho zbavuji, dovezu do k případnému odběrateli co nejblíž, způsob konečného doručení se sjedná podle okolností na místě.
Jinak na poště mě už taky znají (psal jsem i poštovní obudsmance - k hov.nu). Jak píše Hill, moje manželka dělá z domu, pošťák s balíkem nezazvoní a dokonce ani nehodí lístek. Ten přinese poštačka s dopisy až následující den - tím se sami usvědčují, že se balík ani neráčejí doručit! Kolikrát zjistím až z trekovacího čísla, že balík leží na poště. Udělám vítr u vedoucího, chvilku pošťák seká latinu a pak se to opakuje.
Jinak Banggood posílá napřímo, přes Švédsko a Holandsko. Nejdéle trvá Švédsko, napřímo a přes Holandsko vyjde nastejno. Teď mě jde balíček z 11.11. napřímo a poslední záznam přes trekovací službu mám z 24.11. z Guangzhou Terminal. Česká pošta moc nekomunikuje se sledovacím sytémem. Na Holandském a Švédském vidím celou cestu balíčku. Jinak např. balíček z 15.11. mě už dorazil 1.12. ten šel z Shanghai Pudong Terminal. Zaleží z kterého skladu a kterým letadlem to letí. Takže radím klídek.
Větší problém mám s T.i.n.y.D.e.a.l. (- proč se toto slovo nedá napsat bez teček?proč je dané ve SPAMu?)