NTB konektor diskov

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
libo123

NTB konektor diskov

#1 Příspěvek od libo123 »

Zdravím.
Neviete mi poradiť kde zoženiem tento konektor na pripojenie dosky diskov
NTB BELL Packard,starý má ulomené nožičky po páde .
Přílohy
konektor.jpg
(181.5 KiB) Staženo 100 x
tiktak1953

#2 Příspěvek od tiktak1953 »

Nema to byt DELL.Mozno ho niekto ma,napis od kial si.mozno ho ma niekto u vas ,na okoli.Co mas ulomene ,koliky co su hore do samici alebo tie nozky (vyvody z konektora)co sa pajkuju o plosak.Tu na obr. nic nevidiet,to je druhy konektor?Ak ti neposlu, musis nieco prisposobit,nie je to veda.
libo123

#3 Příspěvek od libo123 »

Konektor je veľmi malý na opravu,má ulomené spodky nožičiek na ľavej
strane ktoré majú byť pri spájkované, chýba asi 1,5mm.On môže byť v rôznych ntb.Som od Piešťan.
tiktak1953

#4 Příspěvek od tiktak1953 »

Najprv ho odpajkuj tak, aby si neposkodil plosak.Ako to je na tebe ,ze ci Teplovzdusnov pistolov a mas s tym skusenosti,alebo inac.Mas jeden pokus na to!!!Ak ho neposkodis pri vyberani,nikto ti ho neposle,nezozenies ,mozno by si to dokazal opravit bud vlozenim celych a stejne hrubych druhych kontaktov atd.Ak sa venujes neaku dobu opravami,mas neake plosaky z PC,TV,DVD,atd nake kontakty mozno najdes.Mozno ked bude konektor vonku ,tak od spodu konektora niecim dorobis.musis mat ale zasunutu dosku diskov pre chladenie.Vsetko si musis dokonale premysliet,ZVAZIT na co mas, aby si to nepo...!Ma to pre teba velky vyznam aspon?V naj pripade ,ti ponuknem pomoc s opr.(vymenov)kontaktov.Musim vidiet ten vybraný konektor zo spodku,plosak.Neotrhaj hlavne cesty na plosaku pod konektorom!!! Aka je to znacka BELL alebo DELL.
Kolko je zlomenych,nie su dalsie ohnute velmi,prasknute?
libo123

#5 Příspěvek od libo123 »

Ja to neletujem robí to kamarát ktorý má na to vybavenie.Ten biely plast bol dolu aj s nožičkami na lavej strane,pri spájkovaní zistil že zbytky nožičiek boli v cíne na doske.Prezreli sme všetky vraky no nikde nebol podobný konektor,už som prezrel aj inzeráty na použité diely a nič som nenašiel.
Je to ntb PACKARD BELL EASYNOTE SJ51.Doska je dobrá až na ten konektor.
Chcem s toho urobiť medialny prehrávač k TV,má dva disky,DVI,optický výstup zvuku a dostatočný výkon+malú spotrebu.
tiktak1953

#6 Příspěvek od tiktak1953 »

Pozri mozeme to urobit takto,posli mi v obalke jeden ulomeny kontakt a nakresli jeho rozmer s ohnutim na plosaku.,Pokukam aj ja v šufliku a napisem ti.Radsej posli ten zly konektor tak aby sa postov neulomili dalsie nozky!Ak suhasis, poslem ti adresu.
Spytam sa ta este toto,potrebujes tie disky z konektora vytahovat?Ak nie tak porozmyslaj ,da sa to urobit aj ........Kolko je zlomenych tych kolikov.
Odpovědět

Zpět na „Součástky“