No,koukám,že tady odpovídá jeden taky rádoby odborník,hlavně ten,co na to má papíry a má tu éňo ňůňo budovu.Ale chlape,věřmi,živím se tím taky,sic né tak dlouho jako Dýda,ale ty jsi tu hraješ na velikýho marcha,co snědl moudrost celého světa!A můžu Tě ujistit,že jseš vedle jak ta jedle!Ve skutečnosti umíš takový hov.no,jako my,co na to máme jen živnosťák!Mluvím z vlastní zkušenosti.Znám osobně jednoho takového borce,jako jsi ty,řešili jsme onehdá před x lety jednu závadu na TV a on ze mě na tom jednom svým školení udělal blbce,že nejsem schopen opravit tak jednoduchou závadu,že tohle opravuje po "telefonu".A můžu tě ujistit,byl totálně mimo,neporadil nic,co bych neznal.TV jsem nakonec opravil výměnou té součástky,která podle něj nikdy nemůže být vadná!Takže pokud jsi se v tomhle popisu našel,čekám tvoji obhajobu a samo,že s podpisem,přeci se nemáš za co stydět,máš na to titul,pěknej servis a podporu fabriky,že?Anonym píše:Zajímalo by mě, jestli máš autorizaci pro záruční servis některé z renomovaných značek, když už ti ti tak pěkně povídá.
Ono není servis jako servis. Některé "správkárny" se od bastlířů liší pouze tím, že na to mají živnosťák a snaží se tím uživit. Já osobně bych svojí telku asi raději poslal k opravdovým autorizovaným odborníkům jako je např. pan D. Nový z pražské AV Kovoslužby.
Ovládání TV Philips 32PW9551 (zamčeno)
Moderátor: Moderátoři
-
Mirek MH
-
Mirek MH
nad a pod vláknem!Hill
Jasně,ale proč šířit tyhle informace mezi laickou veřejnost,která sem leze jen z vychcanosti ušetřit nějakou tu korunu?Jasně,raďte si,ale odborník odborníkovi, rozhodně ne každýmu Lojzovi z Vychcánkova.Chápete?
- PetrK
- Kontaktovat uživatele:
Anonym píše:Zajímalo by mě, jestli máš autorizaci pro záruční servis některé z renomovaných značek, když už ti ti tak pěkně povídá.
Ono není servis jako servis. Některé "správkárny" se od bastlířů liší pouze tím, že na to mají živnosťák a snaží se tím uživit. Já osobně bych svojí telku asi raději poslal k opravdovým autorizovaným odborníkům jako je např. pan D. Nový z pražské AV Kovoslužby.
Jsou totiž "správkárny" kde bych se obával, že si s televizí přitáhnu domů plíseň:
Mě by zajímalo jestli víš co jsou to například autorská práva. Nebo minimálně slušnost zeptat se majitele webu ze kterého jsem si stáhl obrázek či cokoliv jiného, zda jej mohu někde jinde zveřejnit? To ti asi nic neříká a nebo to víš velmi dobře a proto jsi neměl ani odvahu se podepsat.
K ostatnímu raději bez komentáře, všechno už napsali ostatní.
-
Návštěvník
Hill
Není na tom nic divného. Sám jsem ho odstranil. Až se anonyme zaregistruješ, vysvětlím ti proč.[/quote]
nemam problem sa podpisat. ale na toto forum nechodim, som tu vyhradne len kvoli tomuto vlaknu. registracia by bola pre mna zbytocna.
Tvoja uvaha bola celkom presna a logicka. preto ma prekvapilo, ze z tohto vlakna zmizla. je dobre, ked si clovek za svojim prispevkom stoji. ja si o tom myslim svoje.
igortv.