Nesmyslná cenzura českého seriálu Doktor Martin

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od ZdenekHQ »

Donutil neměl moc práce to zahrát. On už je takový a tyhle role si vyloženě vybírá.

Mě to zase přitahuje proto, že máti byla doktorka a zajímá mě podání dnešní "lékařské dovednosti" v podobných seriálech - t.j. jak moc se to blíží české realitě...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Habesan »

Neboli co se od 3. dílu Básníků změnilo a co nezměnilo...
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Wolfik

#33 Příspěvek od Wolfik »

by mě zajímalo co "všichni" maj proti Donutiloj obecně
Mysteri

#34 Příspěvek od Mysteri »

K pôvodnému zadaniu iba toľko: pozeral som to v premiére. Nakoľko sám nemám rád ani náznak podobných lekárskych procedúr do ľudského tela /vadí mi aj záber na rozpáranie svine pri zabíjačke a následného vyvrhnutia čriev - klobásky a jelítka mi už ale nevadia.../, tak som sa šiel akurát vyšťať, preto neviem, či to bolo, alebo nebolo rozostrené. Samotný serial som však rád pozeral. Suchý, tzv. anglánský humor mám totiž rád / tento serial bol totiž natočený licenčne podľa anglického seriálu/. Čo sa týka pána herca Donutila, tak v jednom rozhovore k tomuto serialu povedal, že mal zo začiatku averziu, nechcel to pôvodne točiť.To, že to nakoniec točil, budú asi prachy, ALE: Kto z profi opravárov TV, ktorí neradi opravovali Rubín, Selenu, Sony a keď mali malý obrat, odmietli do opravy prevziať tieto značky... :lol: Aj herec je živý iba z príjmu, musí platiť odvody do poisťovní...
Ja osobne som rád pozerával tento serial, bola to dobrá oddychovka, potom nasledovalo Všechnopárty so Šípom, jediný víkendový večer, keď som pozerával telku on-line. Mimochodom, vždy sa smejem z reakcií, ktoré nadávajú a kritizujú nejaký program, že to nepozerajú, lebo je to úbohé a pritom vedia všetky podrobnosti toho programu... :roll:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“