Prajem všetkým príjemné chvíle.Mám problém z HDD.Vnučka zabudla heslo a ja neviem ako ho spojazdniť.Po zapnutí noťasu mi riadne načita Windovs XP.Len potom mi pýta heslo užívateľa.A to neviem.Dá sa to heslo nejako odstrániť?
Ak viete poraďte prosím.Ale nejak tak aby som tomu porozumel.
Ďakujem.
Ved tam nemôže byť veľká chyba,včera to ešte perfektne fungovalo!!
Jaj ,ale to je dosť komplikované pre mňa.Ja som dúfal že to heslo uživateľa sa dá nejako nájsť v núdzovom režime.Tam sa dostanem.
Ale spoločne s dcérov to zajtra skúsim.
Ved tam nemôže byť veľká chyba,včera to ešte perfektne fungovalo!!
Co je na tom složitého? Zapnout počítač umíš a ten zbytek snad taky. Jestli na to opravdu nemáš, tak pozvi známého na kafíčko, pohosti ho a on ti to udělá.
Zkus na přihlašovací obrazovce 2x zmáčknout ctrl + alt + del a přihlaš se pod uživatelem administrator (do pole uživatel napiš administrator a heslo nech prázdné). Pokud se ti to povede, tak v ovládacích panelech normálně změníš heslo vnučky. Pokud se to nepovede, tak jedině oph crack, viz výše...
OphCrack funguje dobře, ale má jednu "chybičku" - buď ho musím mít připravený na CD, nebo potřebuji "druhý komp na jeho stažení a vytvoření boot CD"...
Kdyby byl Tisovec blízko, mohl bych nabídnout zapůjčení nebo kopii CD
OPHCrack dokáže odhalit ale jen heslo o určité max. délce - tuším 6 znaků a heslo nesmí obsahovat žádné znaky mimo základní abecedu a čísla. Alespoň s tabulkou která jde stáhnout free. ResetAdministratorPassword dokáže aktivovat účet administrátora pokud je zakázaný, případně odstranit heslo jakéhokoliv uživatele.