Zesilovač Pioneer A656 MK2 nesepne
Moderátor: Moderátoři
Zesilovač Pioneer A656 MK2 nesepne
http://img24.cz/images/85270794369171935245.jpg
Nejdřív poměř ty napětí na výstupech, pokud tam bude proti zemi napájecího zdroje stejnosměrný napětí větší jak cca 1V, bude se řešit koncovej stupeň. Pokud tam bude napětí menší, bude se řešit ta samotná ochrana (i ochrana se může porouchat), může to bejt i samotný to relátko. Ale všeho dočasu, musí se postupně prověřit jedno po druhým ......
A kutilmile - nelituju tě
Metaxa od Ježíška moc dobrá jest, děkuji přátelé dobří
vybouchl mi zesík Pioneer přes 24 let poctivé služby má za sebou no tak CD koledy, Karel Kryl poslouchám na DVD Toshiba
přes český TV Panasonic a zpívám nahlas v duetu s Karlem dokud sousedé nebuší na roury topení drž už konečně hubu ty opilče...dobré co...
PF2016 !
Váš kolega Kono
ejhle vona to byla praktická lékařka v důchodu a prej zapojit automatickou pračku Bosch...no já jsem původním povoláním důlní zámečník - hydraulické systémy tak žádný problém ! Kufřík, vercajk sebou a jde se na věc...za 30 min. vše hotovo. Zazpívat jsem ji: Proszę pana, proszę pana ! Taka jestem zakochana ! Anebo: Feldlašku vodky a vlněný spodky, a zelený mundůry s frčkama k tomu, v ešusu žrádlo a kdyby se padlo tak napište starý že nepřijdu domů (Karel Kryl)...a vona mně říká: Lešo, ty seš cvok, já tě pošlu na psychinu k vyšetření, jo ? Za moji dobrotu ? Tak jenom zkus ta stará hloupá kozo...