řezané samolepky
Moderátor: Moderátoři
řezané samolepky
Bude to několik nápisů na různých místech - je lepší dodat každý nápis zvlášť nebo je nějak poskládat na co nejmenší plochu? Předpokládám, že jeden soubor bude jednodušší na zpracování.
Na jakou šířku to mám připravit?
Máte někdo tip na levnou reklamku (Florenc/Rudná/Beroun)?
Na šířku fólie se zeptej přímo v agentuře, někde řežou jen z půlmetrovky, jinde mají k dispozici širší formáty (maximum bejvá 150cm šířka role, ale to mají jen zřídka kde, obvykle to je nejvejš jen metr nebo metr deset a větší šířka se prostě skládá.
A kutilmile - nelituju tě
Mezi lak a magnetickou fólii se dostává za jízdy prach a magnetka se trochu chvěje a ten prach brousí. Takže výsledek byl, že po najetí 550 km byl na kapotě na laku metalízy asi 2-3 cm širohý matný obrys reklamy.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Nám lepili fólie celoplošně na služební auta a po odstranění bylo auto vespod jako nové. Taky se ale povídalo, že by fólie neměla být na autě déle než x let nebo nemusela jít sundat bez poškození laku.Ale o tom mám pochybnosti. My je tam měli asi 4 roky. Jinak existují různé kvalitativní třídy samolepicích fólií podle trvanlivosti.
- Artaban001
Jirka
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Furt to ale neřeší otázku, kterou zadal autor vlákna - na jeho upřesnění si musíme počkat ...
Jde o nalepení na moje auto (Peugeot Partner, r.v.2004, jednou svodidla, jednou škarpa, jednou klíč, orezlá hrana kapoty...) Takže nějaké stopy na laku mě fakt netrápí. Občas v tom vozím i cement.
Reklama bude jen na zadních vratech - jednak je to nejlepší místo a jednak nechci mít úplně "reklamní auto".
Bude to reklama pro půjčovnu přívesů. Je to v rodině a tak je to na oplátku za půjčování "za děkuju". Viz http://www.privesy-rudna.cz
Protože jsem strašná držgrešle, chci si podklady připravit sám a taky sám nalepit. Po této zkušenosti dojde asi i na polepení přívěsů - toho už bude trochu víc.
Podklady budu mít ve vektorech - dělám to v Corelu. Tak nějak z principu to bude větší množství oddělených nápisů a co jsem se všimnul, tak v reklamce měli poplatek za načtení souboru nějaké desítky korun, což by mohlo zamávat s výslednou cenou.
Kvůli ceně to plánuju udělat jednobarený.