HD AUDIO RUSH dekodér 5.1ch optika na analog (hlasitosť)
Moderátor: Moderátoři
HD AUDIO RUSH dekodér 5.1ch optika na analog (hlasitosť)
ten dekodér má 128 pinov
napájanie receiveru je 5VDC
našiel som niečo na tejto stránke ale z Datasheetu mi nesedia piny na výstup... http://www.cirrus.com/en/products/dsps.html#PA53_stDiv
a ešte jeden detail, čo sa značí na DPS s názvom BC?? (je to označené oranžovo ja som tam dal kondenzátor, ale nič sa nezmenilo, tak som ho už aj odstránil)
- Přílohy
-
DPS.jpg- signály sú rovnakej hodnoty, ale ten jeden kanál je potichu..
- (274.38 KiB) Staženo 218 x
- Přílohy
-
schéma.jpg- (95.46 KiB) Staženo 170 x
-
odpor.jpg- (242.54 KiB) Staženo 171 x
Nevím, jestli se mohu přidat k této diskusi, snad omluvíte.
Také jsem si před nedávnem zakoupil tento DA převodník. Mám ho připojený přes optiku k televizi. Bohužel se setkávám s velmi zkresleným zvukem v hlasitějších scénách. Jde mi hlavně o 2 kanálové zvukové stopy.
V módu stereo je zvuk jakoby ořezaný ve špičkách. Mám pocit jako by byl převodník přebuzený. Vyzkoušel jsem ho připojit přes optiku k PC a tam je ten problém taky. Akorát na pc mám možnost snížit hlasitost na optickém výstupu. Tzn. že převodník není přebuzený a stíhá. nicméně já ho chci používat k tv, protože tam není žádný jiný výstup. Pouze Jack na sluchátka, který šumí. Tv umí na optice PCM a DD.
V modu 5.1 je ořezaný pouze levý kanál. Pravý hraje potichu a nezkresluje. To je ještě divnější.
No prostě hrůza, vůbec se to nedá poslouchat.
Myslíte, že se dá upravit vybuzení zesilovačů na tomto DA? může to být nekvalitním napájením? Má smysl se s tím vůbec zabývat? Vyhodit ho do koše?