Ako je to s prikurovaním v zime malým plynovým ohrievačom

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Atlan

#16 Příspěvek od Atlan »

Detektor CO sa da kupit. Jeden cas sme uvazovali o topeni v garazi velkym ohrievacom na PB. Urcite to poznate rura v priemere 30 cm horak na PB a ventilator. Topi to vyborne ale ked mi zacal detektor piskat v ruke radsej som od toho upustil.
kejki

#17 Příspěvek od kejki »

Ty za 170 jsou ale detektory kouře?
Švagrová zapálila svíčky na umělohmotném vánočním věnci, brácha se naštěstí přiotrávený probral, ale malovat a uklízet budou fest.
tiktak1953

#18 Příspěvek od tiktak1953 »

Co by ste povedali ,ze vydrzia nezrat stare zajace v chlieve?myslene tie susedove co sa udusil majitel s druzkov na Stedry den.Susede hovoruili ,ze si idu poobede trochu /na večnost/lahnut a uz sa nezobudili.Zajace boli v ohrade s velkym vlčiakom.Keby som nebol zburcoval sudedov ze zajace treba neako nakrmit,......
Michal22

#19 Příspěvek od Michal22 »

Počkej, tak zatím mají hlad vlčák i králíci? Nebo vlčák už nemá hlad a králíky není třeba řešit?
Můj strýc má králíky na chalupě, dává jim žrat jen v sobotu odpoledne a v neděli dopoledne. Jindy se tam nedostane (pokud nemá dovolenou nebo nejsou nějaké svátky). Králíci prospívají. Dokonce žerou i koprovku a svíčkovou.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
tiktak1953

#20 Příspěvek od tiktak1953 »

Je to takto,majitel krmil naposledy psa aj zajace 24.12.15.Pes a 3 stare zajace su v ohrade.Domacich nasli udusenych 28-meho.Do 1.1.16 zajacom nikto nedal zrat ,preto som zorganizoval ich krmenie 2.1.16 tak ze som chcel psa ked bude v búde pritvorit plechom a druhi pojdu dat zrat zajacom!Ale pes nechcel do budy,tak moja zena ktoru pozna ved sme sudedia zisla do ohrady aj s jednym susedom.Pes neni nejako nebezpecny,a ked je hladny tak je kazdy krotky.Zajace za ten cas zrali asi aj spod seba.Behali po chlieve kazdy den,to som videl.Mali tam udupanu vrstvu plesniveho hnoja,nic viac.Dali sme im vodu,seno aj chleba(vraj sa moze povedali)Po majitelovi ostal syn co byva 4Km od tadialto a ten na to sr.....,hodil psovi zabitu rybu co mali na stole a pes sa jej ani nedotkol.Ked som bol pri tom psovi ,tak som uvidel ze eletriku z mojho domu mal sused potahanu cez rozdvojku na tri miesta do domu.Mne hovoril ze ju potr.len na mraznicku!Doma mi roztopilo aj 16A zasuvku od jeho odberu.Upozornil som suseda ,aby nepripajal cely dom odomna ,ze mi zhoria droty ako jemu.Nemal eletriku,mal len trocha dreva,bolo teplo tak si chcel usetrit drevo prikurenim plynovym ohrievacom .Tieto tri veci mu pomohli na druhy svet!
EKKAR

#21 Příspěvek od EKKAR »

tiktak1953 píše:.....Ked som bol pri tom psovi ,tak som uvidel ze eletriku z mojho domu mal sused potahanu cez rozdvojku na tri miesta do domu.Mne hovoril ze ju potr.len na mraznicku!Doma mi roztopilo aj 16A zasuvku od jeho odberu.Upozornil som suseda ,aby nepripajal cely dom odomna ,ze mi zhoria droty ako jemu....
To víš, že ti bude povídat co všecko si od tebe napojí - když ty to poznáš až při vyúčtování ... :lol: :lol: :lol: tihle lidi jsou vychcaní jak díra do sněhu - podáš jim prst a schramstnou ti ruku až u lokte. Za to že ti občas vypomohl někde na zahradě by ti zdvojnásobil elektroodběr ... Známe takový - i tady u nás jsou. A dokonce se jedni takoví na přívod do cizího bytu napíchli i bez dovolení = načerno, naštěstí to bylo na chodbě paneláku vidět a i když to bylo v posledním patře, kde jsou jen 2 byty (jeden prázdnej, ale platícího majitele a druhej pro neplacení odpojenej) takže tam kromě nich nikdo nechodil (majitel toho neodpojenýho bytu byl dlouhodobě mimo republiku), tak se to zjistilo ve velice krátký době. Sousedům o patro níž totiž přišlo velice divný, že doposud neplatící sousedi, kterým po odpojení přívodu sklaplo s každodenním "provozováním kulturního obohacení sousedů" (jinak řečeno kravál puštěnej na plný koule dlouho do noci) už zase můžou provozovat svoje noční akcičky - aniž by někdo v baráku zaregistroval přítomnost montérů ČEZu. Vyjít 16 schodů o patro vejš byla otázka pár vteřin a zvednutí telefonu a hovor nahlašující černej odběr taky - největší problém z toho bohužel měl majitel toho prázdnýho bytu, protože ČEZ "ustříhnul" i jeho přívod a on měl po návratu patálii s novým přihlášením odběru. Furt si ale myslím, že ho to stálo míň, než kdyby měl platit účet za sousedy a jejich "kulturní obohacování" (se) ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“