Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Velká škoda ho, odešel pravý rocker, jeden z posledních dinosaurů rocku a metalu (současník Dio, Lorda, Squire, Cale, Lee, Connollyho, Boldera...) už jsou tam spolu
a tak jsem se těšil na koncert do Prahy v únoru 2016...
Nu čož ! Obligátní pivo, cigáro, sklenku jeho oblíbeného J. Danielse a...DVD Stage Fright live v nejlepší kondici kapely.
Killed by death.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Být mrtvý pár dnů po diagnóze ukazuje na akutní selhání jater (a nazývat to můžou třeba rakovinou) - ale i to patří k životu rockera a musí s tím bouhužel počítat.
RIP.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Hmm, velká škoda. To bych si měl doplnit diskografii, mám jen 1977-2006.
Letos je pro ně blbej rok, taky umřel bubeník Taylor, co s nima hrál v 80. letech v době asi největší slávy
RIP
To nebyla kapela mdlého bezpohlavního kňourání jak Yes, Genesis, Asia, ELP na který bylo škoda vinylové hmoty, lépe vyrábět hřebeny...zahrát v triu kytarovej urikán, hromobití perkuse a hřmot basy rickenbacker á la Motörhead... muzika arogantní, primitivní, nekompromisní, hlučná no a co ? takovej jsem.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
A je to tady zas - nadávání "těm druhejm" za to, jaký je jejich oblíbený konání nesmyslný až škodlivý, stejně jako se dohadujou majitelé aut benzíňáci s nafťákama... Proč si někdo myslí, že to co se nelíbí zrovna echt jemu je špatný? Fajn, nelíbí se mně heavymetal, protože to je jednotvárný primitivní řvaní (jak i metálisti sami uznávají) a nadměrně hlučný třískání do nástrojů - ale zakazuju to někomu poslouchat, nebo mu vnucuju svoje oblíbený hrající nebo zpívající autory a interprety místo těch jeho třískajících, řvoucích a vřískajících??? Ne - a taky recipročně požaduju, aby ani vyznavači podobnýho vyžití se nehaněli zase těm jinejm to jejich oblíbený ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!