Pro řidiče: Novinky a změny k 1.1.2016
Moderátor: Moderátoři
Pro řidiče: Novinky a změny k 1.1.2016
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
A co vlastně myslíš tím "staré papíry"? Jde o to, kdy byl ŘP poprvé vydán nebo o to, kdy byl vydán ten který konkrétní?
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
No, zkusím se na to zeptat, ale mám tucha, že je to přesně jak říkáš. Mě vlastně ještě nikdy policajti nezastavili, když jsem jel s přívěsem...
Jde o to: když dnes potáhnu za svojí Feldou nebržděný vozík o celkové hmotnosti 600kg, tak můžu mít problém- Felda má maximální přípustnou hmotnost nebržděného přívesu 400kg (BOBOBO má ještě míň).
Kdežto pokud je to tak, jak BOBOBO píše, tak by lidem s novým ŘP mělo stačit to, že MOMENTÁLNÍ CELKOVÁ hmotnost (tj. vlastní váha přívěsu+ celková váha nákladu) nepřekročí tu hranici pro konkrétní přívěs.
- Bastlfanda
Nebo třeba půjčovnu pneu a čim vyšší denní teplota, tim vyšší půjčovný
No imho kktina jako x dalších ...