Nabídky na Aukru 2 (rozděleno, zamčeno)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
gepard

#916 Příspěvek od gepard »

Aha, tak to potom jo - asi nějaký šotek. Nešvary s vlákny (např. mizení celých vláken) se tu již taky řeší. Je to škoda, když se pak poměrně dobré vlákno ztratí.
-- Gepard --
PavelFF

#917 Příspěvek od PavelFF »

On ZdeněkHQ píše, že dělal(dělá) úpravy, stěhování sekcí apod.

Že vlákno o Aukru zmizelo jsem přičítal tomu, že je stejně v podstatě o kravinách a taky skončením aukcí se stane vlastně neaktuálním, tak ho rovnou bez náhrady smazal. Je tady spousta takových vláken, kterých by nebylo škoda. Ale vrátil ho, jen trochu poupravil. Má toho moc.

Nejsem nadšený ze stěhování témat do jiných míst na stránce, ale je to jako u nás v Globusu, když měnili polohu regálů se zbožím - zpočátku to nasere , že se nedá nic najít , ale pak si lidi zvyknou.
TAKJAN

#918 Příspěvek od TAKJAN »

termit256

#919 Příspěvek od termit256 »

Je to klasicky prekup z ebay, kde ho koupis za tretinovou cenu.
californ

#920 Příspěvek od californ »

termit256 píše:Je to klasicky prekup z ebay, kde ho koupis za tretinovou cenu.

Tak vydělávají na Aukru různí špekulanti.Je dobré,když chci něco koupit na Aukru,jdu hned na web e-bay a je-li tam tento produkt,koupím tam.Sice počkám i měsíc,ale mám to,jak píše autor za třetinu.
Celeron

#921 Příspěvek od Celeron »

Spekulanti na Aukru samozřejmě jsou, ale jednoho rozumnýho překupníka využívám celkem rád. Pokud mi dodá do 2 dnů věc za 3000 kaček s dokladem, DPH a zárukou, tak je mi úplně jedno, že to na Ebay můžu koupit o 1/3 levnějc, protože nemusím měsíc čekat, řešit výpalný pošty, případně vadný zboží a podobný čínský specifika. :wink: A taky vím, kde ho sehnat, jakej má mobil a kam si pro to pár kiláků dojet a mluví česky. :)
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
PixelOrgy

#922 Příspěvek od PixelOrgy »

TAKJAN píše:pro někoho, třeba shání? http://aukro.cz/meridlo-vu-metr-indikat ... 80876.html

Na lampak jedine s magiokem (vecerni poslech s EM84 je proste nej) :-)
californ

#923 Příspěvek od californ »

Celeron píše:Spekulanti na Aukru samozřejmě jsou, ale jednoho rozumnýho překupníka využívám celkem rád. Pokud mi dodá do 2 dnů věc za 3000 kaček s dokladem, DPH a zárukou, tak je mi úplně jedno, že to na Ebay můžu koupit o 1/3 levnějc, protože nemusím měsíc čekat, řešit výpalný pošty, případně vadný zboží a podobný čínský specifika. :wink: A taky vím, kde ho sehnat, jakej má mobil a kam si pro to pár kiláků dojet a mluví česky. :)

Jen jednou se mi stalo,že objednaná věc nefungovala,ale mojí chybou(převodník HDMI/VGA).Objednávám věci max.do 25USD,takže clo jsem také ještě neplatil a čekací doba není pro mne akutní.Dražší věci kupuji z domácích obchodů,to je jasné.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#924 Příspěvek od Habesan »

Myslíš DPH (od 22 Euro, cca 24 USD), CLO je až od 150 Euro.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#925 Příspěvek od forbidden »

Tohle je vážně dement. Z popisu nejde zjistit skoro nic, z fotek ještě větší prd. Na sběráku se takových válí tuny a on si myslí, že to někdo koupí. :?
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#926 Příspěvek od Habesan »

Zapoměl napsat, že je vhodný na práci, internet, filmy a hry...

Nejhorší je, že jakkoliv drahý a výkonný počítač, je nakonec odpad.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
fredis

#927 Příspěvek od fredis »

Nedávno tam nějaký TreasLudras :lol: nabízel tuším za 2500,- osciloskop BM 621. Skoro jako nový, jen držadlo a další viditelné kovové části totálně! zrezlé a uvnitř asi trošku bahýnka :wink: :lol: . To ale vidět nebylo.. Že to byl podraz bylo jasný, nabídka obratem zmizela. Jinak ten člověk nabízí opravdu kvalitní a levné věci :roll: .
radioelectrum

#928 Příspěvek od radioelectrum »

starecd

#929 Příspěvek od starecd »

fredis: s tím nesouhlasím, od tohoto uživatele bych už nic nekoupil, mám od něho radiomagnetofon Telefunken, rádio mělo být funkční i když prodával na ND. Když to došlo, musel jsem to vybalovat venku, protože byl uložený někde ve vlhku a totálně smrděl plísní. Po letmém odzkoušení rádio má malou citlivost, naladí snad 2stanice a ještě blbě. Mechaniky kaput, takže opravdu buď SD nebo někomu na kousky.
fredis

#930 Příspěvek od fredis »

No to jsi těžce nepochopil moji ironii! :lol: Právě proto jsem to psal. To oscilo někde zažilo záplavy a takových předražených hnojů tam má víc :roll: .
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“