Šéma neseženeš.Ututláno,utajeno,označení IO vybroušeno.Udělej si výlet do Jindřichova Hradce ať ti to opravěj.Nebo to hoď ze skály.Horší detektor jsem v ruce nedržel.
Jestli máš možnost tak se ho zbav.On by fungoval skvěle kdyby se tak strašně nerozlaďoval.Já měl z mačkání resetovacích tlačítek div ne mozol na palci.
Doporučuju nějakej Garrett,Minelab,Tesoro,C.Scope.Prohledej WEB.
Dostal jsem ho na opravu ,vybíjí rychle baterie. Někdo se pokoušel ho opravit. byly ulomené tři drátky. dva jsem našel ale jeden nevím kam připájet. Podle délky vede asi na přepínač pro zapínání.
Díky, jedná o plochý tří barevný lankový drát,vede zezadu s plošného spoje dopředu k přepínači. Modrý drát zapojen na červené tlačíko na předním panelu, zelený drát na zelené tlačítko na předním panelu. Tlačítka jsou mezi sebou propojené . Tředí drát žlutý je na něm asi 12v ten potřebuji vědět kam zapojit. Na plošném spoji je připájen u integ.obvodu vývod napájení Ucc. Předem Díky.
Děkuji,myslel jsem si to jinak by tlačítka asi nefungovaly. Mám ještě jeden drát , jestli jsem ho zapojil správně. Je to červený drát ,který vede s plochého kabelu na přepínač, který je 6 žilový.Jedná se mi o druhý červený z kraje plochého kabelu kam vede. Ten první vede na přepínač. Fotoaparát nemám. A můj starej mobil pro blbý to neumý. Předem díky. Jestli můžeš tak mi to vyfoť.