Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 2
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
I kdyz s mrtvym aku, stejne potesi ... Jsem zvedavej, jak se budou tvarit v obchode, az zacnu ten olovnak pchat do te papundeklove bedny na baterky. Jestli bude prazdna, tak to i pekne zuchne
Ne, výstup aspoň trochu podobnej sinu mají až Smartky, série BackUPS to snad nemá ani jedna.PixelOrgy píše:Skopkem jsem na ti nekoukal, ale silne pochybuju ze z toho poleze "true sine" ... Co uz, spinakum je to jedno a domaci hifi z toho napajet nebudu
...
A ty hermetický "gelovky" je lepší odevzdávat do sběrny nebo třeba v prodejnách ND pro auta - většinou je tam vykupujou za cca 10-12Kč/kg a taková 7-7,5Ah "gelovka" už nějaký 2,5 kila váží - i kdyby za ni byly jen 2-3 lahváče, je škoda ji jen tak zadara předhodit někomu v supermarketu nebo "big-elektro-šopě" ... Samozřejmě podmínkou je "mít to po cestě" nebo jich odvézt naráz tolik, aby se to rentovalo...
A kutilmile - nelituju tě
Jo tech 300kg uz je jina
Muzu k tomu pripojit ledku a nechat to jako vecnej ohen
Nebo klasika aukro "12V 7Ah Pb aku od korunky - Netestovano"
- weed_smoker
rnbw píše:Je to cele PC, pekna vec. Staci pripojit 5V a 12V a malo by to bezat (ak tam mas CPU a RAM). Keby si tam mal ten DiskOnChip, tak z neho sa da bootovat, je to maly flash disk.
Jenom mě tak napadlo,jestli tam musí bejt ten od M-SYSTEMS nebo tam můžu vrazit nějakou jinou DIL FLASH (29Fxxxx).
EKKAR píše:A ty hermetický "gelovky" je lepší odevzdávat do sběrny nebo třeba v prodejnách ND pro auta - většinou je tam vykupujou za cca 10-12Kč/kg a taková 7-7,5Ah "gelovka" už nějaký 2,5 kila váží - i kdyby za ni byly jen 2-3 lahváče, je škoda ji jen tak zadara předhodit někomu v supermarketu nebo "big-elektro-šopě" ... Samozřejmě podmínkou je "mít to po cestě" nebo jich odvézt naráz tolik, aby se to rentovalo...
Já obvykle baterky vyleju do sudu se starym vápnem,rozmydlim kladivem a olovo slejvám přetavený nad ohněm.Plastový střepy naházim v pytli do kontejneru jako každej jinej plast.
Jinak dneska 1x AC2 (zlatej potah,neodřená TUNGSRAM) a 2x AF7 (stříbrný TESLA,malá OK a větší oloupaná shora),za něco bych je vyměnil,kdyby je někdo chtěl.
http://www.qscomp.cz/Pdf/doc_2000.pdf
- weed_smoker