Magnetofon Tesla B730, vytahuje okraje pasku, prosim o radu

Opravy, renovace, schemata historické techniky

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
matejka13

#16 Příspěvek od matejka13 »

ještě bych měl prosbu zatím se zda že to jede ale kdyby se našel někdo z okolí Štítů okres Šumperk ale není to daleko ani z Lanškrouna a Ustí nad Orlici kdo se v tom vyzná jak správně ponastavovat páskovou dráhu brzdy a ostatní potřebné věci na magnetofonu tesla B730 aby se mi ozval bud zde nebo email junost @seznam.cz

přece jenom to chci mít v pořádku aby to neničilo pasky a jak jsem psal nejsem v tom zběhli vyměnil jsem jen ten unašeč + spojku ale jeden nikdy neví co tam ještě muže blbnout.
BOBOBO

#17 Příspěvek od BOBOBO »

Se starými díly už to nebude nikdy v pořádku . I původní 30letá guma je v řiti .
EL34

#18 Příspěvek od EL34 »

Tak pokud by se vyřešilo to, jak si to předat, klidně bych ti to pošteloval. Občas jezdím do Moravské Třebové.
matejka13

#19 Příspěvek od matejka13 »

pokud by jste byl tak hodny byl bych docela rád zda se že se to jinak vyřešilo tím ale mam dojem že bude potřeba ještě něco doladit a já se v tom doopravdy až tak moc nevyznám tak prosím až budete mít cestu ozvěte se mi.
matejka13

#20 Příspěvek od matejka13 »

tak pasky už nevytahuje ani neděla ty varhánky brzdu jsem povolil kvůli tomu že u větších pasku naříkala to by bylo ok.
Naposledy upravil(a) matejka13 dne 13 led 2016, 18:05, celkem upraveno 1 x.
matejka13

#21 Příspěvek od matejka13 »

jinak stále hledám někoho z okolí Štítu okres Šumperk kdo by mi správně nastavil páskovou dráhu a ostatní potřebné na magnetofonu Tesla B730 předem děkuji všem kdo se mi ozvou.
Odpovědět

Zpět na „Opravy a restaurování starých elektropřístrojů“