Změna pořadí sekcí + DVB-T atd.

❓ Připomínky a dotazy pro administrátory a moderátory. Zde řešte problémy s přihlášením či heslem, můžete navrhnout otevření nové rubriky v diskuzním fóru či napsat případné připomínky k portálu nebo diskuzi.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Atlan

#16 Příspěvek od Atlan »

Dufam ze uz ste spkojny a dalsie zmeny nebudu, dost ze kazdy tyzden sa mi presuvaju chlieviky :D niesom priaznivec zmien.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od ZdenekHQ »

Doufám, že se toho držíš globálně, takže jezdíte v Trabantu či na koni a pro vodu chodíte ke studánce. 8-)

Když tohle někoho dokáže rozhodit, tak by na net dnes raději neměl vůbec chodit. Ale úmysl byl skutečně usnadnit nováčkům najít správnou rubriku/sekci, nic víc.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
ZVUK2000

#18 Příspěvek od ZVUK2000 »

"Zvyk je železná košile" ,ale zrovna na takové změny si rychle zvyknu :D
p32

#19 Příspěvek od p32 »

Já jsem taky úplně rozhozenej. Pár dní po těch změnách a přijde mi to stejný jako předtím. Co chci, to najdu a co nechci, tam nekoukám. Zvyk a lenost jsou dost podobné výrazy. :wink:
hafca

#20 Příspěvek od hafca »

Začínám si pomalu zvykat na nové rozmístění a rubriky. Při té příležitosti mě napadlo, jestli by se neuchytila rubrika "nákupní poradna" nebo tak něco. Každou chvíli se někde objeví dotaz, co si koupit. Kdyby to bylo v samostané rubrice, třeba by to bylo víc po ruce a rady soustředěné na jednom místě. :?:
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Odpovědět

Zpět na „Provoz fóra“