Které je OK???

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
paveltl

#16 Příspěvek od paveltl »

Se začkou Sencor jsem se setkal zatím jen 4x a vždycky to byl průser.
1. Má brácha autorádio - po namontování nešlo CD prý jen přehráli firmware.
2. Mám já DVD-DivX - jeho spínaný zdroj vyzařuje do svého okolí tak že mi ruší příjem TV, po reklamaci jsem dosatl nový kus který vyzařuje jen trochu jinak. Takže jej musím vypínat ze sítě, protože zrovna Tesla TV je na to citlivá, třeba Grundigu to nevadilo.
3. Kamrád si koupil jiné autorádio - hrálo asi týden a během roku už bylo podruhé v opravě.
4. Kolega z práce si nedávno koupil novější model DVD-DivX. Teď si jej přivezl z druhé opravy, pokaždé měl jinou závadu. Zatím ale bylo více času v opravě než v provozu.

Takže z mojí zkušenosti to už předtím nebylo nic moc, ale poslení dobou je to ještě horší. Jinak co máme značkové věci, tak zatím každému drží, ale je to hlavně o štěstí. I značková věc se nemusí povést.
Janci11

#17 Příspěvek od Janci11 »

a co poviete na SONY CDX GT200 ?
paveltl

#18 Příspěvek od paveltl »

Zrovna tenhle model neznám.
Ale se SONY mám nejlepší zkušenosti. Počínaje věží která od 92 roku hraje dodnes bez opravy, přes několik modelů autorádií co jsem vystřídal až po 5.1 Receiver. Zatím jsem opraval jen jedno autorádio a to mělo zničený konec vlivem špatně provedené kabeláže (kamárád si je přivezl z burzy).

Jinak co se týče kvality značkových věcí taky není stoprocentní, ale bývají líp konstrovány a používají lepší řešení než neznačkové hračky. Ale pokud si někdo koupí ten nejlacinější šmejd s tím že když je to značka tak bude supr tak narazí. Pročpak asi stojí polovinu oproti jinému modelu když umí skoro totéž? No protože se něco muselo ojebat, aby se do té ceny vešel.
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“